Ti mit tudnátok nekem ajánlani?
Figyelt kérdés
Szüleim mindig mondják, hogy most már gondolkozzunk azon milyen szakra menjek középsuliban. Gyenge vagyok matekból, történelemből nem vagyok gyenge csak nem szeretem. Angolból 4-es vagyok. Irodalomból nagyon jó vagyok. Nyelvtanból 4-es. Informatikából én vagyok a legjobb. Tesiből is 5-ös vagyok. Rajzból 5-ös vagyok bár nem értem miért olyan szarul rajzolok XD. Földrajzból most 3-as lettem de csak azért mert 1 csicska tanárunk volt. A legjobb tanuló se értette azokat a feladatokat amiket ő csinált. Ezért nem is tanultunk. De most már legalább lesz 1 nagyon jó tanárunk szóval abból is 5-ös vagy 4-es leszek. Biológiából nagyon jó vagyok az állatok terén. Ha megtanulom a növényeket akkor abból is de én nem nagyon szeretem azokat csak az állatokat :). Most lettem 8.-os. Szóval kövi suliba milyen szakra kéne, hogy menjek? Olyan kéne aminek a jövőben a hasznát is venném. Ti mit ajánlotok nekem? Valami érdekes dolgok legyen. Felőlem olyan is lehet, hogy majd később mikor majd használnom kell a munkámnál akkor ki lehet vele menni külföldre. Mert úgy látom ott jobban meg lehet élni :). Szóval előre is köszi a tippeket.2013. aug. 12. 08:48
1/2 A kérdező kommentje:
Már gondoltam arra, hogy rendőr, pincér, mixer leszek. Még tudnátok mondani valami jó 5letet? Már gondolkoztam a programozáson de ahhoz kell a matek sajnos :(
2013. aug. 12. 09:34
2/2 anonim válasza:
Ha kiakarsz menni külföldre, akkor szerintem két-tannyelvűt válasz. A szakot azt meg aszerint döntsd el, hogy melyikáll hozzád legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!