Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki nem arra született, hogy...

Aki nem arra született, hogy orvos vagy mérnök legyen, az mit kezdjen magával?

Figyelt kérdés
Ha nem ért ahhoz, hogy mások agyában turkáljon, vagy nem ért a matekhoz hanem a nyelvekhez, a történelemhez, vagy bármi máshoz, az mit kezdjen magával?

2013. aug. 8. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Mi szeretnél lenni?

Csak Bölcsész ne legyél,most le leszek hurrogva,de én még bölcsészt nem láttam aki sikeres,gazdag és Bömössel jár.Annál több mérnököt és IT-st.

Orvost se ajánlom mert éhbérért dolgozd ki a beled több évig aztán 45 évesen talán lehetsz egy főorvos talán,és akkor elment az élet nagy része.

Szerintem akkor egy f_sza szakma,mondjuk hegesztő,PLC programozó,CNC programozó,ezek nagyon jók.

Vagy szakács,egy jó szakma felér egy diplomával bölcsészt ne is említsem,azzal max meki vagy tecsó.

Legnagyobb részben persze.

2013. aug. 9. 11:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi akarok lenni, mivel lány vagyok így nem leszek hegesztő meg ilyenk, és már több szakma is megfordult a fejemben, de azok nem a gazdag mivoltukról híresek...
2013. aug. 9. 15:23
 13/14 anonim válasza:
0%

figyelj ha van egy kis ismeretséged és tényleg olyan butának tartod magad...:(

akkor ide szívesen várnak és szerintem ki tűnnél közülük mert te legalább bevallottad hogy nem értesz semmihez.

[link]

2013. aug. 16. 20:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Haha, nem tartom butának magamat, csak még nem vagyok biztos benne, hogy mi akarok lenni. :D
2013. aug. 16. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!