Aki nem arra született, hogy orvos vagy mérnök legyen, az mit kezdjen magával?
Figyelt kérdés
Ha nem ért ahhoz, hogy mások agyában turkáljon, vagy nem ért a matekhoz hanem a nyelvekhez, a történelemhez, vagy bármi máshoz, az mit kezdjen magával?2013. aug. 8. 18:05
11/14 anonim válasza:
Mi szeretnél lenni?
Csak Bölcsész ne legyél,most le leszek hurrogva,de én még bölcsészt nem láttam aki sikeres,gazdag és Bömössel jár.Annál több mérnököt és IT-st.
Orvost se ajánlom mert éhbérért dolgozd ki a beled több évig aztán 45 évesen talán lehetsz egy főorvos talán,és akkor elment az élet nagy része.
Szerintem akkor egy f_sza szakma,mondjuk hegesztő,PLC programozó,CNC programozó,ezek nagyon jók.
Vagy szakács,egy jó szakma felér egy diplomával bölcsészt ne is említsem,azzal max meki vagy tecsó.
Legnagyobb részben persze.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi akarok lenni, mivel lány vagyok így nem leszek hegesztő meg ilyenk, és már több szakma is megfordult a fejemben, de azok nem a gazdag mivoltukról híresek...
2013. aug. 9. 15:23
13/14 anonim válasza:
figyelj ha van egy kis ismeretséged és tényleg olyan butának tartod magad...:(
akkor ide szívesen várnak és szerintem ki tűnnél közülük mert te legalább bevallottad hogy nem értesz semmihez.
14/14 A kérdező kommentje:
Haha, nem tartom butának magamat, csak még nem vagyok biztos benne, hogy mi akarok lenni. :D
2013. aug. 16. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!