OTP állásinterjú után mennyi idő múlva küldik tesztírásra a kiválasztottakat?
Figyelt kérdés
Tegnap volt 2 hete, hogy voltam állásinterjún és még semmi. Gondolom már nem is hívnak, pedig megígérte nekem az igazgató, hogy mindenképp értesítenek, ha nemleges a válasz akkor is.2013. aug. 7. 10:27
1/9 anonim válasza:
Milyen pozícióra jelentkeztél?
Ha el vannak havazva, simán eltelhetnek hetek is. Most interjúztattunk néhány embert és volt olyan, hogy a főnökök leterheltsége miatt csak hetek múlva tudtunk visszajelezni.
2/9 A kérdező kommentje:
Számlavezető asszisztens pozícíóra :)
Akkor még van remény! :) Köszönöm szépen! :)
2013. aug. 7. 22:13
3/9 anonim válasza:
Nekem egy hét volt, de nyáron tényleg húzódhat az ügy, főleg ha nem sürgős a keresés.
4/9 anonim válasza:
Ne felejtsd el, hogy augusztus van, a legnagyobb uborkaszezon a szabadságolások miatt. A fél cég szabin van, ezért lassabban halad minden. Szeptemberben fognak jobban felpörögni.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van! :)
Csak már annyi csalódás ért, annyira szeretném ezt az állást, még ha részmunkaidős akkor is :)
2013. aug. 8. 09:22
6/9 anonim válasza:
Hát szerintem ha igazán te kellesz oda,akkor 1héten belül visszaszóltak volna,de inkább pár nap! szabadság ide-vagy oda,bankoknál millió hr-es dolgozik....
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is így gondolom. Még azóta se szóltak, de gondolom már nem is fognak. Annyi lehetett volna bennünk, hogy küldenek egy e-mailt, hogy NEM te marha!!! Bár mások is megcsinálták már ezt és meg is fogják... :S
2013. aug. 22. 13:35
8/9 A.R.E. válasza:
Tudom, hogy már 2 éves a bejegyzés, de megkérdezhetem, hogy miket kérdeztek tőled az állásinterjún?
9/9 anonim válasza:
Milyen kérdésekre lehet számítani az interjún?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!