Milyen a lótenyészet?
sziasztok:)
én egy tinedzser lany vagyok aki ábrándozik a jovojerők.:)
azon goldolkodtam h egy farmond szretnék elni én és a családom ( férjem plusz 3-4 gyerek :)) olyan farmon szeretnék elni ami lotenyesztessel foglalkozik.. :)
arra lennék kivancsi h a farmon mien az élet. a munka a megélhetés az milyen néhez e megelni lotenyesztesbol vagy versenylovakbol. .. gondolom sok a munka egy farmon mindig sok..:D egyebkent verseny lovaat szeretnék tenyeszteni :)
-es arra lennek kivancsi h hogyan lehet lovat tenyeszteni?..
-ehhez h ilyen munkat vegezzek mien egyetemet kellene elvegezni.?
- a megelhetes mennyire nehez vagy igy h munkodik. ?
-az allattenyesztes mellett muszály e novenyt is termeszteni ? ( ezt azert kerdezem mert valahol azt olvastam h muszaly lenne vagy szükseges a jo megelheteshez... en nem igazan ertettem ezert kikerdezem a velemenyeteket.:) .)
- ahhoz h igy tudjak elni a ferjemnek is itt kellene dolgozni h sikeres legyen? vagy o ha szeretne a varosba ( ami a munkaja ) azt vegezné?
-ebben a munkkaba mennyi penzt kell befektetni ?
-meg egy farm fenntartasahoz is ami jol mukodik kb 20-30 versenyloval mennyi pénzrol lenne szó?
-hány seedmunkast kene felvenni :)
kérlek amit még ugy gondoltok h érdekes informácio osszatok meg velem mindenre nagyon nyilt vagyok :)
előre is köszönöm azoknak az embereknek akik veszik a fáradtságot és bő tartalmas informacit adnak. :) és persze mindenkinek köszönöm a valaszat előre is :)
a csaladom nem farmon lakik szoval teljesen ugy vagnek bele h nincs elottem pelda h hogyan kene csináli vagy bármi..( remelem h értitek h mit szeretnek mondani :)
Ez egy drága dolog, ami sok tapasztalatot és határozottságot igényel, mindemellett az embernek szakképzettnek kell lenni.
Egyébként meg rengetegen foglalkoznak lovakkal, szerintem nem nagyon érné meg, max, ha adsz valami pluszt a lovakon felül.
Amúgy a muszáj az muszáJ.
milyen plusszra gondolsz a lovakon fell? :)
köszönöm a választ..:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!