Magyarországon tényleg nem éri meg óvónőnek lenni?
Figyelt kérdés
Egyre inkább úgy érzem óvónő szeretnék lenni és pici gyerekekkel foglalkozni. Tisztában vagyok vele mennyi elkötelezettséget, önzetlenséget és szeretetet igényel a munka, de akárkivel beszélek róla, mind megpróbálnak lebeszélni róla a kevés gyerekre és a minimálbérre hivatkozva, amiből nem lehet normálisan megélni, illetve arra, hogy nem tudok majd elhelyezkedni. Ez mind igaz lenne? Ennyire rossz a helyzet? Tényleg ha tehetem inkább ne legyek óvónő?2013. júl. 23. 22:03
11/11 A kérdező kommentje:
Én átolvastam az ELTE alkalmassági vizsgáját, hogy mi lesz benne, de szeirntem nem vészes...én sokat jártam zeneiskolába és tesiből is jó vagyok..én inkább a beszédtől tartok egy picit mert hajlamos vagyok hadarni, e addig még majd javítok:) Az meg hogy lehet mellette mást is csinálni,pl mostanában sok az ilyen családi napközi, meg nyári dolgok egy olyanban is gondolkodtam. Egyre inkább tetszik az ötlet úgyhogy szerintem nyugodtan vágj bele! Szerintem a tesi rész egyáltalán nem vészes, bukfenc, felguolás szekrényre..max kézenállás segítséggel, talán labdás dolgok, a zenei része meg ritmus dobolásból, népdalok/gyerekdalok énekléséből, ill dallam visszadúdolásból..ilyesmi áll. Legalábbis én ezt olvastam:)
2013. júl. 29. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!