Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan csinálják? És hogyan...

Hogyan csinálják? És hogyan csináljam én?

Figyelt kérdés
Nagyon sok embert hallok,akik külföldre mentek ki dolgozni!De nem neten keresték,mert annak 99%-a átverés!Mindenkinek van valamilyen ismerőse,aki kiviszi!Én is szeretnék kimenni,de sajnos nekem nincsenek ilyen gazdagabb fajta ismerőseim,akiknek van külföldi munkaadó haverjuk!!!Hogyan szerezhetnék párat?Anyukám munkatársának a férje 1 év alatt már 4 országban járt és több,mint 2 milliót keresett,pedig csak pár hetes munkák!Itt a szakmámmal tudnék keresni bruttó 150 ezret!De az a férfi,8 osztállyal 1 hét alatt 3x annyit!Én is szeretnék kimenni legalább 6-7 hétre,hogy végre el tudjam kezdeni az életem!De hogyan?Segítsetek!Jah még annyit,hogy a szakmám telítettnek számít,mert sokan még nyugdíj mellett is ott dolgozik,nekem meg ezért nincs helyem!
2009. okt. 22. 09:06
 1/3 anonim ***** válasza:

És te ettől vagy elájulva??

Te nem tudsz a sorok között olvasni??

Az hogy az urge 4 országban járt 1 év alatt azt jelenti hogy sehol sem kapott komolyabb munkát és muszáj volt továbbálni a 2 millió pedig a külföldi árakat figyelembe véve aprópénz!!

Annak a 60% át feléli az ember mert minden olyan drága!!!

2009. okt. 25. 01:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szóval összességében amit rá kellene erre költened és a kinti megélhetésre, kész ráfizetés!!

És ami a végén megmarad annyit itthon is meg tudsz keresni!!

Munkát szerezni meg még nehezebb is kint főleg ha nem beszélsz nyelvet folyékonyan!!

Ne higyj a messziről jött magyaroknak a legtöbbje abból él hogy csalogatja kifele a többi magyart meg veri át..

2009. okt. 25. 01:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát ha kimennék pl.:franciába é 2 hét alatt keresnék 350 ezer Ft-ot,utána hazajönnék,az nem lenne rossz,mint ahogy neked sem!Szerintem!
2009. okt. 25. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!