Lassan 30 eves leszek (NO), egyedul maradtam, mivel a parom elhagyott. Most ujra kell kezdenem az eletem, csak nemtudom pontosan merre is menjek?
Figyelt kérdés
Sajnos ugyhozta a sors,hogy egyedul maradtam.Fel adtam az egesz eletem a volt paromert.Munkam, csaladom,mindenem,azert hogy egyutt legyunk,de kiderult neki mar nem az a terve ,hogy egyutt eljunk.(Azert ezt korabban is tudtomra adhatta volna,mert akkor nemadom fel a munkam). Tehat most, mielobb munkat kell talalnom,mert nemszeretek otthon ulni,es varni. Telyes erovel a munkara koncentralok.Azt szeretnem kerdezni toletek:Egy 30 eves csaj,hogy kezdjen uj eletet? Nincs gyerekem.Tehat "barhova "mehetek.2013. júl. 18. 17:45
1/5 anonim válasza:
Egyutt tudok veled erezni teljesen... 3eve en is igy voltam csak a masik oldalon. Van elet meg es fel a fejjel :))) Lesz meg roszabb is de komolyan!
2/5 A kérdező kommentje:
Hat nagyon remelem nem lesz rosszabb:)! Ma azt terveztem ,hogy nemetul tanulok,amugyis erdekelt ez a nyelv.Aztan epitem az eletem ,azzal a cellal,hogy magamert teszem,nem masert. Mert az elmult eveim ,ugy toltottem,hogy nemcsak magamert eltem,es "kinlodtam". Es rajottem,ha mar eleg keson is,hogy nemeri meg feladni masokert semmit.
2013. júl. 18. 19:07
3/5 anonim válasza:
Gondolom a szakmádban lenne célszerű keresgélni először.
4/5 anonim válasza:
A párodért miért kellett feladnod a munkád?
5/5 A kérdező kommentje:
Azert adtam fel a munkam,mert ugyterveztuk kimegyek hozza .Meg annyit ,hogy mi utolso evben tavkapcsolatban eltunk.(2 havonta talalkoztunk), ezert dontottunk ugy , hogy kimegyek hozza es ott elunk tovabb.Utolso napig ugyvolt,hogy minden ok.Egyszoval nagyon atvert,es hazudott.Nem ertem,miert hitegetett. Nem mutatta semmi jelet annak,hogy esetleg el akar hagyni. Meg senki nem csapott be. De annyit tanultam a dologbol Soha tobbet,nem adok fel senkiert semmit.
2013. júl. 20. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!