Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most szeptemberben kezdeném a...

Most szeptemberben kezdeném a gépi forgácsoló (esztergályos/CNC esztergályos) szakmát tanulni ami 2 éves. Mennyi fizetésre számíthatok? Többi lent!

Figyelt kérdés
Már van gyakorlati helyem, megkötöttem a szerződést, és 2 év múlva, ha meg van velem elégedve a munkáltató, akkor 2 év után felvesz alkalmazottnak. kb mennyi fizetésre számíthatok? Nem egy nagy cég, csak esztergálással foglalkozik, de az ottani munkások 80% ott tanult ugyan úgy mint ahogyan én fogok.

2013. jún. 28. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Bátyám 2 műszakban a gyakorlati helyén 96.000.-ft nettóval kezdte.A mai napig ott melózik. 220.000-240.000.-ft mostmár,egy-két túlórát beleszámítva.Megbecsült és jól fizető szakma.Van előrelépési lehetőség.Nézz körül a neten is,rengeteg okosságot találni szakmával kapcsolatban.Tesómnak ha volt egy kis ideje,melóhelyen megírta a rajzot,kért egy selejt darabot és legyártotta.Az évek alatt,rengeteg frankó dolgot sikerült csinálnia.Csészétől kezdve,baseball ütőig.Úgyhogy nálunk némelyik szekrénypolcon nem családi fényképek vannak,hanem esztergált mütyűrök.:D Sok sikert!
2013. jún. 28. 13:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem 6-tól délután kettőig lenne a munkaidőm, a túlóra belefér. Így kezdőként akkor kb 90-et hoznék akkor haza. Nem rossz, remélem idővel több lesz.
2013. jún. 28. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
pályakezdőként piszkosul nehéz elhelyezkedni, mindenhol tapasztalatot kérnek, jól járhatsz ha felvesznek rögtön oda, de ha nem akkor nagyon hosszú keresgélés vár rád, ahogy én is legalább fél évig keresgéltem, pedig közel hibátlan eredménnyel végeztem, 4 különböző vezérlést programoztam, marón és esztergán 2-2-t, de a kutyát nem érdekli, csak a tapasztalat számít... meglátják az életrajzodban hogy pályakezdő vagy, már dobják is a kukába... most 100-at kapok, pár hónap múlva remélhetőleg lesz egy kis változás és talán 160-ra emelkedik, a "nagyok" viszont 180-210 körül kapnak itt ahol én dolgozom, ezen felül még lehet túlórázni is, feltéve ha van annyi munka...
2013. júl. 3. 19:00
 4/5 Malac1988 válasza:

Szia!

Csak annyit szeretnék neked tanácsolni, hogy a Sztáv ZRT-be ne menjél képzésre. Egy katasztrófa a szervezés és csak nem rég lett CNC oktatójuk. NCT-t tudom ajánlani.

2013. júl. 7. 17:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, elkerülöm őket.
2013. júl. 7. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!