Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 17 évesen dolgozgatok Angliában?

17 évesen dolgozgatok Angliában?

Figyelt kérdés

azt olvastam ott 16 éves kortól lehet rendesen főállásban dolgozni

néztem pár hirdetést, a legtöbb helyen nem írtak minimum kort

lehet, vagy ha nem írtak, az azt jelenti, hogy legalább 18 vagy 21 évesnek kell lenni?

2013. júl. 17. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
21 éves kor alatt csak minimálbérért dolgozhatsz, mert nem számítasz felnőttnek.
2013. júl. 17. 20:24
 2/5 anonim válasza:
Öcsém 17 és már ő is dolgozik. Csak nála az volt a gáz hogy még nem fejezte be itthon az iskolát és beleesett abba a "törvénybe" hogy 18 éves koráig tanköteles, így itthon eljárást akartak indítani. Nem tudom hogy te meddig vagy tanköteles, hogy te már abba a kategóriába tartozol e hogy 16 éves korodig kell suliba járni. Ha igen, akkor zöld út.
2013. júl. 17. 20:25
 3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom első. Én is 19 voltam mikor elkezdtem dolgozni, de minimálbér felett kaptam, és öcsém 17 éves korával is "normális" fizetést kapott. Lehet hogy csak hely függő. :D
2013. júl. 17. 20:26
 4/5 A kérdező kommentje:

kösz 2-es

öcséd mit dolgozik?

2013. júl. 17. 20:36
 5/5 anonim válasza:
Étteremben pincérkedik.
2013. júl. 17. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!