Mennyi esélye van egy pályakezdő mérnöknek elhelyezkednie az Győrben Audi-ban, Kecsekméten a Mercedes-ben vagy Szombathelyen a LUK Savaria-ban? (bővebben lent)
Gépészmérnökként végeztem, majd nemrég megcsináltam az MSC-s Járműmérnökit is Győrbe na Széchenyi István Egyetemen.
Ami kicsit gyengém, az az idegennyelv. A némettel hadilábon állok (csak egy középfokú írásbelim van, a beszéd akadozik, amúgy a szövegértés megy). Ezért elkezdtem az angolt, egy 90 órás alapfokú tanfolyamot el is végeztem gyorsan. Egész tűrhetően megy már, de ebből is inkább még csak a szövegértés, és az alap párbeszédek (hiába, még csak alapfokú volt a tanfolyam).
Szóval ilyen háttérrel mennyi esélyem van bekerülni a fent felsorolt nagyobb, járműgyártáshoz köthető gyárakhoz? Most hogy milyen pozícióba, az mindegy, úgyse leszek egyből nagykutya.
Válaszaitok előre is köszönöm.
Ha jó mérnök vagy, elég sok.
És ne úgy állíts be, hogy milyen autót kapok.
Pár héttel ez előtt is azért volt a nyílt nap, hogy megkívántassák az emberekkel az Audiban dolgozást. Szóval keresnek. Csak a baj, hogy nem találnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!