Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznál ha nem szorulnál rá...

Dolgoznál ha nem szorulnál rá a fizetésedre?

Figyelt kérdés
Tehát lenne más jövedelmed vagy örökölnél v nyernél.
2013. júl. 14. 12:47
1 2
 11/15 kizcar válasza:
Hogy a fenébe lehet munka nélkül unatkozni. Ezt soha nem fogom megérteni. Nem bírják ezek az emberek feltalálni magukat? Én biztos nem dolgoznék. Utálok. Abból a szempontból esetleg, ha magamnak akarnék megépíteni valamit.
2013. júl. 15. 17:04
 12/15 kizcar válasza:

11-es vagyok.

Látom te jómunkásember lehetsz. Ha annyira unatkozol munka nélkül, azt javaslom tanulj valamit, ha nem akarsz szar melót végezni. Időd mint a tenger. És ha szereztél valami számodra megfelelő végzettséget, menj el dolgozni, vagy tanulj még tovább, hogy több lábon álhass.

Egyébként hogyan lehet így lóvéra szert tenni, hogy havonta kapod a semmire? Mázlista vagy.

2013. júl. 15. 17:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Azokat én sem értem, akik munka nélkül unatkoznak. Most vagyok szabin és úgy elmegy a napom, mint a sicc és nem unatkozom.

Ha rengeteg pénzem lenne nyilván utazgatnék, jól érezném magam, azt csinálnám amit szeretek, de az ember mégiscsak szeretne valami maradandóbbat csinálni, valamit, hogy a többiek ne csak azt lássák, hogy egy nagy lábon élő, semmitevő vagyok aki csak szórja a pénzt. Nyilván nem az őrült népek közé szeretnék beülni az irodámba. Annyi pénzből már úgy is lehetne valamit tenni, hogy nem értek hozzá, felveszek valakit aki kiszámolja, megcsinálja, kitalálja és a végén mindenki jól jár. Szóval vehetjük úgy is, hogy befektetés, én meg inkább élek a hobbimnak. Ami nem feltétlenül koktélszürcsölés, hanem értelmes elfoglaltság, amivel még akár pénzt is lehet keresni, de nyilván ekkor már nem ez lenne a cél.

2013. júl. 15. 17:42
 14/15 A kérdező kommentje:

"Mázlista vagy"

a haverom szerint életművész vagyok az anyósom szerint pedig lusta. Nézőpont kérdése. De ugye mindenki máshonnan nézi azt a bizonyos elefántot.:-)

Nos, munkatapasztalatom és szakképzettségem van, meg diplomám is és a saját szakmámban akarok tevékenykedni, mert ez hasznos a társadalom számára.

...csak épp a rossz tapasztalataim azt mutatják, hogy épp erre még gyér a kereslet.

2013. júl. 15. 23:03
 15/15 A kérdező kommentje:

Annyira azért nem unatkozom, hisz a családommal töltöm az időt, imádom agyerekeimet.

Inkább fogalmazzunk úgy: szeretnék társadalmilag hasznos lenni. Ha nem is megváltani, de kicsit változtatni és hatni a világra jó irányba.

2013. júl. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!