Van itt olyan, aki az egészségügyben dolgozik? Próbaidő alatti felmondással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Próbaidő alatt azonnal hatállyal indoklás nélkül felmondhatsz ÍRÁSBAN.
Menj be reggel a megírt felmondással egy borítékban, tedd az asztalára és akár szó nélkül menj haza, ha nem akarsz vele vitatkozni...
Annyi legyen a levélben, hogy azonnali hatállyal felmondasz, illetve, hogy XXXXXXXXXX címre kéred a kilépési papírjaid postázását, valamint a ki nem fizetett béred átutalását a bankszámládra.
Szia!
Megkerdezhetem hogy ez milyen munka volt es mennyiert illetve hol.
Akar privatban is megirhatod.
Csoro diaklany vagyok :) Tulelnem az ordibalast cserebe hogy egy professzorassszony keze alatt dolgozhassak jo penzert. :)
Állami kórház? Rendelőben/osztályon vagy folyamatosan a nő mellett?
Mivel nem ő a főnököd (nyilván feletted van, de a munkáddal kapcsolatban a munkaügy dönt, közvetlen felettes pedig az asszisztensek esetében általában a főnővér), a munkaügyre kell menned, a kilépésed elintézik, a ruhát, kulcsot pedig az illetékes raktárban kell leadni. Próbaidő alatt indok sem kell, felmondási idő sincs.
Én is asszisztens vagyok és az elején egy ordító p*csa alá kerültem, szerencsére nem mindig ugyanazzal az orvossal voltunk és át is helyeztek máshová.
78 meg ilyen munkáért teljesen jó, én csak 74-et kapok.
Asszisztens, adminisztrátor, titkárnő vagy?
Ha állami helyen akkor az ilyenek sajnos mindennaposak, nálunk is folyamatos leépítés van, ahol régen 2-3 ember volt ott csak 1 maradt, a kis osztályokat összevonták, a krónikusokat rásózták az akutra. Fizetetlen túlóra, más munkájának elvégzése mert ő nem ér rá, mivel szintén más munkáját végzi.
Sok sz@r munkahely van sajnos, meg frusztrált ember, aki másokat csesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!