Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy érjem el, hogy ne rúgjana...

Hogy érjem el, hogy ne rúgjanak ki?

Figyelt kérdés

Egy számítástechnikai üzletben dolgozom közel 2 hónapja és elég gyengén megy az üzlet, de azt mondják, hogy már közel 1 éve gyengélkedik.

Mivel nem szárnyal annyira az üzlet a főnök öccse elment egy biztosabb munkahelyre.

Nagyon igyekszem és azon vagyok, hogy fellendüljön az üzlet. Attól félek, hogy ha a bolt megint beindul akkor engem elküldenek és visszajön a főnök öccse mondván, hogy kösz az eddigi munkád, de most már én is boldogulok.

Szóval mit tegyek, hogy nélkülözhetetlen legyek. Azon gondolkodtam, hogy mivel szerviz is vagyunk, így megtanulhatnék laptopot javítani, vagy ilyesmi.

Ti mit tennétek? Mit tudtok tanácsolni?

2013. júl. 10. 13:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Legyél a saját főnököd, vagyis csinálj saját vállalkozást. Az az egyetlen hely, ahonnan nem rúghatnak ki.
2013. júl. 10. 14:10
 2/18 A kérdező kommentje:
Ok, de én 21 éves vagyok se tőkém se tapasztalatom és már nagyon sok a rivális a piacon. Belefogok majd, ha mindenem meglesz hozzá.
2013. júl. 10. 14:19
 3/18 A kérdező kommentje:
Esetleg más?
2013. júl. 10. 16:36
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

" se tőkém

se tapasztalatom" se kérdéseim csak kifogásom... ;-) sok sikert alkalmazottként

2013. júl. 10. 18:41
 5/18 Sandol ***** válasza:

Szia!

Szerintem tanulj meg mindent, ami erődből kitelik. Bár tapasztalataim szerint (könyvelő vagOk) amelyik üzlet elindult lefelé, az nem nagyon tud már talpra állni.

2013. júl. 10. 19:23
 6/18 Sandol ***** válasza:
90%

Bővebben kifejtve: ha sok mindent megtanulsz,mindenképpen jó, hiszenmost jobban megbecsülnének, de ha bezár a bolt, qkkor is elmondhatod, hogy ezt és ezt tudsz, előny lehet egy állásinterjún. De igazából minden a főnökön múlik. Ha lenne egy jó emberen biztos nem venném vissza az öcsémet, aki a szarban ott hagyott és kevesebbet tud.

És az Isten szerelmére nehogy saját vállalkozásba kezdj. Persze a saját főnököd lehet, de mire az nyereséget termel éhen halsz. Elég hülye ötlet volt a válaszolótól. Sok sikert!

2013. júl. 10. 19:31
 7/18 anonim ***** válasza:

"de mire az nyereséget termel éhen halsz"

Valaki tényleg hülye. Két kezemen sem tudom megszámolni, hány vállalkozást indítottam már el, és mindegyik az első perctől nyereséges volt. Ja, persze a tőkeigényes vállalkozások itt kiestek, de egy könyvelőtől ne kérjünk vállalkozási tanácsokat. Fingja nincs a területről...

2013. júl. 10. 20:53
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm Sandol.

Kedves utolsó neked milyen vállalkozásaid vannak és hogy kezdtél hozzájuk?

2013. júl. 10. 22:07
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem jó a kérdés. Attól, hogy megtudod, nekem milyen vállalkozásaim voltak, vannak vagy lesznek, te mennyivel vagy előrébb? Amúgy meg legyél alázatosabb az emberekkel, itt most a válaszolókkal szemben, ne csak az egyiknek köszönd meg a válaszát. Sok sikert kívánok még egyszer. De előtte még kitartást a sok munkához.
2013. júl. 10. 23:18
 10/18 A kérdező kommentje:
Sandolnak azért köszöntem meg, mert érdemben többet érnek a válaszai. A te első válaszod tetszett, ezért fel is pontoztam. Onnantól viszont nem sokat segítettél.
2013. júl. 11. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!