Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy programozói állásból meg...

Egy programozói állásból meg lehet élni biztonságosan? Körülbelül mennyit keresnek?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert álláskeresésben vagyok és jól is tudok programozni.
2013. júl. 6. 10:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja és persze a szakközépben programozóira jártam :)
2013. júl. 6. 10:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól csinálod akkor igen, de a szakközepes programozói lehet, hogy kevés lesz hozzá.
2013. júl. 6. 11:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A tapasztalt, egyetemet végzett (vagy annak megfelelő tudással rendelkező) programozók, ha ügyesek eléggé sokat tudnak keresni, főleg Budapesten. Viszont a kezdő, "barkácsprogramozók" általában nem számíthatnak akkora fizetésre...
2013. júl. 6. 11:09
 4/12 A kérdező kommentje:

c# nyelvhez értek(és kicsit c és c++)

már önálló szövegszerkesztőt is készítettem lefordítható nyelvi rendszerrel.szinte minden testre szabható, és html nyelvet is fordít + parancsokat is csináltam bele + még az rtf fájltípust is kezeli. persze ezen kívül voltak más nagyobb projektek.

Nem csak szakközépbe jártam hanem egyetemet is végeztem.

még annyit hogy mennyit keres egy programozó átlagban?

2013. júl. 6. 11:13
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Viszonlag jah. Otthon netto 350-et kerestem, de aztan dobbantottam, mert itt haromszor annyit kapok.
2013. júl. 6. 11:14
 6/12 anonim ***** válasza:
igen, meglehet. még Magyarországon is. én azonban kijöttem külföldre, szakmailag és anyagilag is mindenképp megérte.
2013. júl. 6. 11:26
 7/12 A kérdező kommentje:

az jó mivel német nemzetiségi általános iskolába és óvodába jártam ezért már óvodában tanították a németet.

csak annyit kérdeznék hogy külföldön biztosítanak szállást?

és külföldön mennyi pénzt keresnek?

2013. júl. 6. 11:29
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

"csak annyit kérdeznék hogy külföldön biztosítanak szállást?"

dehogyis. szállást csak olyan munkakörökhöz adnak, mint mosogató, takarító, kisegítő, stb. Irodai állásoknál nem. Meg aztán egy programozói fizetésből nem jelent gondot egy lakás fenntartása még aránylag drágább városban sem.

2013. júl. 6. 11:39
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek.úgy döntöttem hogy kijutok külföldre mert itt téyleg irreális a programozói fizetés.
2013. júl. 6. 11:43
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Korulbelul havi netto 0-1.500.000HUF-ot keresnek tudastol es tapasztalattol fuggoen.
2013. júl. 6. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!