Mellyek azok a szakmák, amik milliókat keresnek havonta? Több lent
Figyelt kérdés
barmit megtennék érte. 16 vagyok most. bármit megtanulok bármennyit. Elsősorban nem vállalatok érdekelnének. A doktorin kívül mik vannak? Köszönöm.2013. júl. 5. 23:50
11/12 anonim válasza:
Kedves utolsó, nem tudom, hogy végeztél e valamilyen egyetemet, de én pl ott tanultam meg olyan üzleti tervet készíteni ami megállja bárhol a helyét, ott tanultam meg könyvelni, cashflowot számolni, és még egy rakat olyan dolgot, amit magamtól nem valószínű, hogy megtalálok...ott csokorba gyűjtve kapsz egy csomó mindent, és aki nem csak bambul, meg teszi az agyát, hogy úúúh meg tudtam tanulni deriválni, az olyan dolgokat tanul amelyek igen is nagyon sokat tudnak segíteni...persze ehhez megfelelő tanárok is kellenek, de ez már egy másik kérdéskör, hogy értelmes iskolát választ-e az adott emberke, és megfelelő szakmát
12/12 anonim válasza:
Irreleváns, hogy én tanultam-e egyetemen. (Igen, el is végeztem többet is. Itthon és külföldön egyaránt.) És az sem kérdés, hogy meg lehet-e tanulni könyvelni és üzleti tervet készíteni egyetemen. Meg. Az a kérdés, hogy az egyetem hoz-e neked havi több milliós jövedelmet. NEM.
De tudod mit? Végezz el egy felmérést a saját környezetedben. Csinálj egy anonim kérdőívet, és kérd meg a fészen az ismerőseidet, hogy töltsék ki. Egy dologra leszel kíváncsi, hogy az egyetemet végzett ismerőseidnek mekkora az átlagjövedelme. Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!