Használja valaki ezt a munkalehetőséget?
bocsi, de miért is kellene fizetned azért, hogy dolgozhass???
és miket kellene másolnod? ez otthoni munka?
Ez nem munka.
Ugyanazt kell reklámoznod, amit neked reklámoznak - ez a feladat.
Ha találsz még balekot, aki ezeknek bedől, akkor kifizeti neked a 600Ft-ot, de ha vannak jogász ismerősei, jól be is perel.
Rengeteg ilyent feljelentettek már.
Fontos - AZÉRT, HOGY DOLGOZHASS, SOSE FIZESS, HA MÁR EZT KÉRIK, OTT VALAMI CSALÁS VAN! Munkaajánlatért senki nem kérhet pénzt! (a vásárlásos jutalékos termékforgalmazásos dolog ugye más kategória, de ott nem is a munkát veszed meg, hanem a terméket, amit tovább adsz magasabb áron, és a különbözet a tiéd)
Én is kiváncsiságból kipróbáltam,gondoltam 600Ft nem a világ vége és hát igazuk van az előttem szólóknak.
Megkaptam a befizetés után az úgynevezett "munkacsomagot",ami arról szól,hogyan adjak fel én is hírdetéseket,hogyan keressek balekokat,akik beveszik majd ezt a süket dumát és ők is befizetnek.
Szánalmas!!!!!!!!
Szia!
Ugyanezt a 600ft-os munkát kiprobáltam.
Elküldtem a 600ft-ot.
Erre én kaptam tölük egy emailt,melyben az állt,hogy ugyanezt a szöveget küldjem el az embereknek,és én is megkapom tölük a 600ft-os regisztrációs díjjat.
Nos,ez átverés!!!Ne dőlj be nekik!!
Az elöttem szólónak,csak annyit szeretnék írni,hogy egyébként,sajnos ebből a célból nem címet adnak meg,hanem nyitník egy saját postafiókot,és arra kell küldeni a pénzt!!
Így,ha fel is jelentenénk,nehezen kapnák el!!
Remélem sokat segítettem,kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!