Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Használja valaki ezt a munkale...

Használja valaki ezt a munkalehetőséget?

Figyelt kérdés
Pályázatok meg mindenfélék másolásáról szól a munka 600 ft belépési díja van.Arra lennék kiváncsi valaki dolgozik ebben?Megbízható?mert hogy őszinte legyek nekem nem valami bizalomgerjesztő...
2009. okt. 16. 23:42
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy lehetőlge olyanok írjanak akik kipróbálták és láttak is valamit abból a pénzből amit ígértek
2009. okt. 16. 23:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

bocsi, de miért is kellene fizetned azért, hogy dolgozhass???

és miket kellene másolnod? ez otthoni munka?

2009. okt. 17. 00:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor ne várj sok kommentet. Ez arról szól hogy hatszáz forint amikor megérkezik a számlájára elküld neked egy kétodalas regényt mindenféle süketelésről hogy eltüntesse azt hogy valójában nem szól az egész semmiről csak annyi hogy te is feladsz hirdetéseket amire ha jelentkezik valaki mondod neki hogy küldje a hatszáz forintot és ha megérkezik mondod neki hogy tegye ő is azt amit te. És úgy van megvarjálva a dolog hogy későb egy második ilyen levélért megint kelljen 600 forintot küldened...
2009. okt. 17. 00:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem munka.

Ugyanazt kell reklámoznod, amit neked reklámoznak - ez a feladat.

Ha találsz még balekot, aki ezeknek bedől, akkor kifizeti neked a 600Ft-ot, de ha vannak jogász ismerősei, jól be is perel.

Rengeteg ilyent feljelentettek már.

Fontos - AZÉRT, HOGY DOLGOZHASS, SOSE FIZESS, HA MÁR EZT KÉRIK, OTT VALAMI CSALÁS VAN! Munkaajánlatért senki nem kérhet pénzt! (a vásárlásos jutalékos termékforgalmazásos dolog ugye más kategória, de ott nem is a munkát veszed meg, hanem a terméket, amit tovább adsz magasabb áron, és a különbözet a tiéd)

2009. okt. 17. 01:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiváncsiságból kipróbáltam,gondoltam 600Ft nem a világ vége és hát igazuk van az előttem szólóknak.

Megkaptam a befizetés után az úgynevezett "munkacsomagot",ami arról szól,hogyan adjak fel én is hírdetéseket,hogyan keressek balekokat,akik beveszik majd ezt a süket dumát és ők is befizetnek.

Szánalmas!!!!!!!!

2009. okt. 17. 08:34
 6/9 anonim válasza:
100%
EZ KAMU!!!!!!! Nagy hülyeség, semmi munkáról nem szól a dolog, csak arról, hogy Te is vágj át másokat!
2009. okt. 17. 12:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Közben én is megbizonyosodtam a dologról...jelentkeztem egy újságkihordásra autót is kértek, erre érdekes módon ugyanazt az anyagot kaptam meg szóról szóra, mint ennél a dokumentum másolás dolognál, holott abszolút nem az volt a hirdetésben állásajánlatként uh már "cseleznek" is, de itt már 700 ft-ot kértek
2009. okt. 17. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó lenne, ha mindenki, akit így át...tak, beballagna a rendőrségre (vagy legalább a honlapjukra), és bejelntést tenne. Ez törvényellenes, és csak akkor fog megszűnni ez a lánc, ha minden tagját feljelentik. Biztos vagyok benne, hogy a 600 ft-ról nem kaptál számlát, az apeh-et is érdekelni fogja a dolog. Név, cím úgyis megvan, anélkül nem tudtátok volna elküldeni a pénzt.
2009. okt. 23. 09:41
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Ugyanezt a 600ft-os munkát kiprobáltam.

Elküldtem a 600ft-ot.

Erre én kaptam tölük egy emailt,melyben az állt,hogy ugyanezt a szöveget küldjem el az embereknek,és én is megkapom tölük a 600ft-os regisztrációs díjjat.

Nos,ez átverés!!!Ne dőlj be nekik!!

Az elöttem szólónak,csak annyit szeretnék írni,hogy egyébként,sajnos ebből a célból nem címet adnak meg,hanem nyitník egy saját postafiókot,és arra kell küldeni a pénzt!!

Így,ha fel is jelentenénk,nehezen kapnák el!!

Remélem sokat segítettem,kedves kérdező!

2009. okt. 30. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!