Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha állásinterjú végén azt...

Ha állásinterjú végén azt ígérik, hogy mindenképp, tehát negatív válasz esetén is hívnak, azt be is szokták tartani?

Figyelt kérdés

Szerdán voltam 2. (utolsó) körös interjún. Mondták, hogy a hét vége felé, vagy a jövő hét elején mindenképp hívnak, akárhogy sikerült is. Nagyon ideges vagyok, bár tudom, hogy még csak péntek dél van...egyrészt örülök, mert amíg nem hívnak addig reménykedhetek...másrészt nem akarok csalódni :(

Mik a tapasztalataitok ilyen téren? Volt már, akit visszahívtak nemleges válasszal is? Esetleg olyan, hogy megígérték, hogy keresnek aztán végül mégsem?

2013. júl. 5. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:
A f**zt tartják be, el ne hidd, hazudnak azok is mint a vízfolyás, annyi vér nincs bennük hogy felhívjanak és azt mondják hogy te barom ne várj mert nem kellesz.
2013. júl. 5. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Ahol megígérik ott azért szoktak jelezni - bár a 21. században azért az e-mail a jellemző.
2013. júl. 5. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi nem tudhatjuk, van ilyen is, olyan is.
2013. júl. 5. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:

A 2. válaszoló se nagyon keresett még munkát:D

Nekem már vagy 20 helyen mondták hgy majd hívjuk abból 1 cég hívott hogy nem én kellek!

2013. júl. 5. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Rossz helyeken keresel munkát.

Nekem mindig visszajeleztek eddig (igaz középvezető poszt alá évek óta nem pályáztam).

Azt el tudom hinni, hogy mikor 200-an jelentkeznek valami asszisztensi állásra ott nem jeleznek vissza 199-nek, hogy nem felelt meg.

2013. júl. 5. 14:05
 6/8 anonim válasza:

VAlami asszisztensi állásra..

jómodort!

2013. szept. 6. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Megfogtad a lényeget, látom, gratulálok.
2013. szept. 6. 20:04
 8/8 anonim válasza:
Te is látom...
2013. szept. 7. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!