Ha állásinterjú végén azt ígérik, hogy mindenképp, tehát negatív válasz esetén is hívnak, azt be is szokták tartani?
Szerdán voltam 2. (utolsó) körös interjún. Mondták, hogy a hét vége felé, vagy a jövő hét elején mindenképp hívnak, akárhogy sikerült is. Nagyon ideges vagyok, bár tudom, hogy még csak péntek dél van...egyrészt örülök, mert amíg nem hívnak addig reménykedhetek...másrészt nem akarok csalódni :(
Mik a tapasztalataitok ilyen téren? Volt már, akit visszahívtak nemleges válasszal is? Esetleg olyan, hogy megígérték, hogy keresnek aztán végül mégsem?
A 2. válaszoló se nagyon keresett még munkát:D
Nekem már vagy 20 helyen mondták hgy majd hívjuk abból 1 cég hívott hogy nem én kellek!
Rossz helyeken keresel munkát.
Nekem mindig visszajeleztek eddig (igaz középvezető poszt alá évek óta nem pályáztam).
Azt el tudom hinni, hogy mikor 200-an jelentkeznek valami asszisztensi állásra ott nem jeleznek vissza 199-nek, hogy nem felelt meg.
VAlami asszisztensi állásra..
jómodort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!