16 évesen dolgozni? bővebben lent:
Figyelt kérdés
16 éves diák vagyok, dolgozni szeretnék. Rengeteget kutattam egész délután, minden diákmunkás oldalt megnéztem, iskolaszövetségit is, de szinte mindenhol 18 év fölött lehet jelentkezni, még szórólapozásra is. tudtok valamilyen oldalt ajánlani, ahol biztos 16 éves kortól dolgozhatnék? esetleg tapasztalat? előre is nagyon köszönöm a válaszokat!2013. júl. 3. 18:47
1/2 anonim válasza:
Hát igen, sajnos ez van, leginkább 18 év felettieket keresnek. Azért nézegesd sűrűbben a szövetkezetek oldalait, mert azért van, hogy 16+os munkákat is meghirdetnek.
2/2 anonim válasza:
Menj be személyesen, ha ott látják, hogy egy határozott, felelősségteljes, dolgozni akaró fiatal vagy, akkor lesz munkád.
15 éves voltam, amikor 2 naponta bementem, hogy van egy valalmi munka. Ez ment vagy 2 hétig, amikor végre felhívtak, hogy van munka. Tök jó munkát kaptam, egész nyáron ott lehettem. A lényeg, hogy nyomulni kell, hogy megjegyezzenek. Bármit kínálnak el kell vállalni, mert ez egy jó belépő a későbbiekben a jó munkákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!