Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri illegális "munkába" fogni?

Megéri illegális "munkába" fogni?

Figyelt kérdés

Több mint féléve megvan a diplomám középfokú német nyelvvizsgával. Azóta nem találok semmilyen munkát. Végtelenül tisztességes embernek tartottam magam ezidáig, de így ezt nem lehet tovább húzni. Valamibe bele kell fogni, mert az itthon ülésből nem lehet megélni.

Mit javasoltok? A szégyen megöl lassan...

24f

2013. júl. 3. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Illegális alatt mit értesz? Azt hogy feketén dolgozol vagy azt, hogy törvénytelen módon (pl. drogdíler) keresel pénzt?
2013. júl. 3. 12:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem drogdealer, de hasonlóan mocskos dolog.
2013. júl. 3. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom, később csak megbánnád!
2013. júl. 3. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nem. Le fogsz pontozni, belém fogsz kötni, de ha annyi leleményesség van benned, hogy ezt a kérdést egy internetes fórumon teszed fel, akkor az bűnözés nem való neked, mert hetek alatt le fogsz bukni...
2013. júl. 3. 16:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nekem való. De egyszerűen nincs más út.
2013. júl. 3. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!