Egy éve voltam Rébusznál munkára jelentkezni, azt mondták várólistára tesznek azóta is keresik nekem a munkát. Tegnap bementem, ugyanezt mondták. Egyébként McDonald's-ba jelentkeztem Pesten. Ez valami általános szöveg arra, hogy bocs, de nem kellessz?
Valaki tud olyan melót számomra (17/f, Pest), amit nem csak nyáron, hanem évközben is tudnék végezni? Nektek mely iskolaszövetkezetek váltak be?
"Ez valami általános szöveg arra, hogy bocs, de nem kellessz? "
Ez az általános szöveg arra az esetre ha nincs meló.
Én a Fürge diáknál voltam 8 évig, bevált de úgy, hogy kiálltam az érdekeimért. Ők is szerettek lehúzni, de amikor a Munka törvénykönyvét vittem kézben rögtön eszükbe jutott a helyes számolás...
2013. jún. 29. 20:42
2/11 A kérdező kommentje:
Nemigaz, hogy nincs meló, mert éppen előttem jött be 3 gyerek, és mondta vissza a munkát...
2013. jún. 29. 21:41
3/11 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm az infot.
2013. jún. 29. 21:42
4/11 anonim válasza:
Sok a jelentkező. Akkor lehet, hogy nincs hely, aztán elfeledkeznek rólad. A nyakukra kell járni jobban. Bemmenni 2 hét múlva, megint megkérdezni és stb. Vagy amit még megtehetsz, hogy bemész a közeledbe lévő mekikbe, és rákérdezel ott, hogy keresnek-e diákmunkást. Ha éppen nemleges is a válasz, add le az önéletrajzod, és lehet, hogy a későbbiekben jelentkeznek. Ha meg igen, akkor valószínű, hogy pár napon belül be is hívnak interjúra, és ha felvesznek, megmondják melyik diákszövetséggel állnak szerződésbe. Akkor elmész oda, és megmondod, hogy xy helyre felvettek.
2013. jún. 30. 08:54
5/11 A kérdező kommentje:
Hát McDonald's honlapján néztem a diákmunkára való jelentkezést, és átirányított 2 szövetkezet honlapjára, szóval nem hiszem, hogy lenne lehetőségem az étteremben. Még megpróbálkozom 3-4 másik szövetkezetnél, aztán meglátom mi lesz. Köszönöm a segítséget.
2013. jún. 30. 09:45
6/11 anonim válasza:
Igen, de nem minden étterem keres feltétlen szövetkezeten keresztül. Lehet, hogy felvennének embert, de nem hirdetik meg a szövetkezeteknél, mert elég jelentkezés befut hozzájuk is. Tudom, mert mekiztem már, és a legtöbb diákmunkást nem a szövetkezet közvetítette ki. Ezért mondtam, hogy próbálkozz így is. De te tudod.
2013. jún. 30. 10:14
7/11 A kérdező kommentje:
Amennyiben saját tapasztalat, akkor megpróbálom.
Köszönöm a segítséget :)
2013. jún. 30. 10:47
8/11 anonim válasza:
Nézd, igazából vesztenivalód nincs. Sőt, szerintem esélyesebb mint a szövetkezettel. Mondjuk most nyáron lehet, hogy telítve vannak, mert sok diák dolgozik akkor, de add le az önéletrajzod, és ha a későbbiekben üresedés van, akkor lehet, hogy megkeresnek. Nem szokták kidobni, van az irodában egy pakk, ahova ezeket beteszik.
2013. jún. 30. 11:21
9/11 A kérdező kommentje:
Értem. Étteremvezetőt kellene megkeresnem ezügyben? vagy kit?
2013. jún. 30. 11:24
10/11 anonim válasza:
A szövetkezetek általában a már bevált embereket veszik elő, ha tele vannak munkával. Ezért kell minél hamarabb, még év közben bejelentkezni és elvállalni 1-2 dolgot, különben könnyen így járhat az ember. Amúgy én a helyedben inkább járnám végig a város összes szövetkezetét és iratkoznék be mindegyikbe, a gyorséttermi munkák nagyon alulfizetettek és nagyon rosszak is... Sokkal jobb munkát is kaphatsz szövetkezetekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!