Milyen tapasztalatok van az Amway üzletről?
van akinek bejön, van akinek nem
egy mlm rendszerben egyébként a kezdetkor lehet megalapozni a sikert
Az AMWAY megtévesztett embereken élősködő paraziták társasága.Az agymosások, győzködések egyik fő motívuma hogy az alkalmazotti státus, kemény fizikai munka, nyugdíjrendszer, stb. mind-mind megvetendő és nevetséges dolgok. A hálózatépítés, passzív jövedelem, az az igazi! Aki nem kér belőle az ostoba, negatív fajankó.
Pár év hálózatszervezés, és már lógathatja is a lábát a szorgalmas új tag a Bahamákon. Ezt az életszemléletet művelitek és sulykoljátok a tagokba.
Csak azt felejtitek el, hogy az amerikai, ny-európai, skandináv és más fejlett országok mai életszínvonalát nem MLM-es hálózatépítők, hanem keményen dolgozó fizikai munkások, mérnökök, tanárok, tudósok, stb. generációi hozták létre, és tartják fenn ma is.
Nélkülük se MLM, se passzív jövedelem nem létezhetne.
Tudomásul kellene venni, hogy valójában itt is, mint minden más MLM rendszernél a termékek valójában csak melléktermékek, az egész nem ezekről szól. A lényeg a hálózatépítésen van, a beléptetésen. A termék mindig mellékes, nem véletlenül nincs normál kereskedelmi forgalomban, hiszen bizonytalan eredete-származása, bizonyítatlan hatásai, s nem utolsósorban irreálisan magas ára miatt versenyképtelen.Az MLM-termékek kizárólag a piramisjáték leplezését szolgálják, a hálózaton kívül a beszervezési aktuson túl gyakorlatilag nem jutnak, csakis a belső fogyasztásban forognak.Arról nem is beszélve, hogy a sok agymosott "sikeresen" leépíti a rokoni, baráti kapcsolatait, mert mindig a szarjaival jön, és el akar adni lelkesen (legalább a kezdőcsomag árát szeretné behozni...).És ugyan honnan származik az a pénz amit bónusz és adó gyanánt nagylelkűen kifizetnek?
Hát az bizony a "vállalkozók" hálózatába beszervezett, szerencsét próbáló Mo-i kisemberek pénze, az ő vásárlásaikból, kezdőcsomagjaikból, stb. jön össze. Amit máshol keresnek meg. Ennek a pénznek tekintélyes része pedig az amcsi részvényesek bankszámláját gyarapítja (az adók és bónuszok kifizetése után).Magyarország az MLM tekintetében hamara telítődő piac. Vagy egy új termékkel, temékcsoporttal jövő céghez lépsz be, még az alapítás idején, akkor még a nyertesek oldalán lehetsz felfutási, telítődési fázis, de egy rövid időszak után már esélyed sincs feljebb kerülni, kifújt a piac.
2009-10-22 19:47-es vagyok.
2007 augusztusa óta építjük az üzletet, és nemvolt benne túl sok láblógatás.
én személy szerint nem lusta vagyok dolgozni, és nem értem, hogy miért baj, hogyha adódik egy olyan lehetőség, amivel 4-5 év alatt anyagilag független lehetek, akkor azt választom,és nem minimálbérért vagy max 200 ezerért gürizek 40 évig, hogy utána kapjak annyi nyugdíjat, amit pont a hajamra kenhetek, és közben esetleg párszor eljutottam a Balatonra 1-2 hétre.
senkinek nem kötelező velünk dolgoznia, akarata ellenére senkinek nem lehet segíteni.
valakinek hülyének is kell lennie.
az MLM rendszerek azoknak jók, akik eladnak benne és van állandó vevőkörük
a termékek nem kiemelkedő minőségűek, ezért kell a nagy rábeszélőkészség
engem taszít az egész szemlélet, a megkopasztás, a tukmálás
inkább tanulnék valami rendes szakmát, minthogy másokat verjek át jó pénzért
átb@szás az egész...
Osztálytársam is belépett ebbe, 2 nappal érettségi szóbeli előtt tudtam meg, amikor éppen webtervezés-órán voltam, akkor hívott fel hogy otthon leszek-e aznap 7kor...nem értette mhogy emit akarhat, eleve nem vagyunk olyan jóban hogy összeüljünk (semmi bajom nincs vele, egyszerűen nem beszélünk). Szoval az okot nem mondta meg, 7re jön...már furcsa volt... fél 7kor aztán csengettek, indulok kifelé hogy beengedem és kisegítem, ekkor még azt hittem hogy valami tétele nincs meg...majd amikor kimentem, nézem hogy öltönyben van, vele még 1 gyerek meg valami sötétbőrű korosabb csóka, mind3-nak táska a vállán... -.-
Itt már leesett az egész, hogy házaló ügynökként jöttek, én meg mit tehettem, ilyenkor már nem küldhetem el őket a halál f@szára...sajnos...beengedtem őket, nem zavartatták magukat, bevonultak a konyhába, kirámoltak a szatyrokból és elkezdték az előadást a halál utáni fizetésről meg a többi extrás baromságról...másfél órán keresztül fárasztottak, hátha belemegy valaki a családból, csakhogy ott b@szták el hogy anyám és apám is volt már ilyen előadásokon...fater majdnem kirugdosta őket a házból...ja meg jött a csóka hogy nekem is jó lenne ez merthogy hány ismerősöm is van iwiwen!? Na itt tört ki belőlem, megmondtam a csókának hogy nem járok el itthonról mert utálom az embereket, ezért kb jó ha 40 ismerősöm van, benne a család...a f@szi itt feladta...megjegyzem, oszitársam végig a földet bámulta, nyilván már ő is megbánta hogy belement ebbe az egészbe, de akkor is, az én szememben r0h@dtul leírta magát...és mint utólag megtudtam, már az egész osztályomon végigmentek -.-
az ajánlat 1 dolog, de hogy házal is mellé, meg hogy ilyen hülyének néz...a gyerekkel azóta nem beszéltem...a történetemből mindenki leszűrheti a tanulságot
amúgy egyetértek a többi hozzászólóval...
Tiszta szívből javaslom az MLM magazint alapnak minden olyan hozzászólónak, akiknek rossz véleményük van az Amwayről, vagy más jól működő MLM rendszerekről. Nagyon jól leírja az alapot, hogy miként épül fel. Sokan sajnos nincsenek ezzel teljesen tisztában, mert olyan emberrel találkoztak, aki valószínűleg nem jól csinálta. Szerintem itt is attól kell véleményt kérni, aki ebből sikeresen él, mert ő a hiteles.
A mi életünkben is pozitív változást hozott. Nagyon közeli ismerősünk is platina, egy másik pedig smaragd. Mindketten teljesen emberiek, nem szálltak el, nem tukmálnak és amiben csak kérjük, segítenek nekünk.
Jó csapat ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!