Van olyan, amit semmi pénzért nem csinálnál meg?
Félreértés ne essék, az alábbi példák csak a kitalcióm művei. Értéktelen munka nincs szerintem, mindenki munkája értékes!
NEM a törvénytelen munkára gondolok... pl. feladatba kapod, hogy vkit el kell tenni láb alól.
NEM arra gondolok, hogyha pl. ügyintéző vagy, de rád osztják a wc takarítást. Mert azt abban a felállásban nem csinálnám én sem.
Meg nem olyanra gondolok, hogy tériszonyos vagy...egyértelmű, hogy nem leszel toronydaru-kezelő.
A kérdésemet inkább úgy kellene kiírnom, hogy van-e olyan meló, amit nem vállalnál el és inkább éhezel?
Én bevallom, hogy eddigi életem során jónéhány esetben, helyzetben mondtam, hogy "ezt semmi pénzért nem csinálnám."
Nem írom le a konkrétumokat, de egyre jobban csúszok lefele a lejtőn. Megtaláltak egy állásajánlattal, de még mindig bennem van az, hogy azt semmi pénzért sem.
Nem tudom azt mondani egyértelműen, hogy semmi pénzért, mert természetesen mindennek van ára, maximum aránytalanul sok, amennyiért nem ajánlanák fel.
Nem szeretem munkák: Házalni, valamilyen ügynökként. Ugyanez telefonon. Miden olyan munka ahol morálisan lépsz egyet lefele a lépcsőn. (pl. egy nagy hatalmú embernek, aki a hatalmát/pénzét nem egyenes úton szerezte lenni a beosztottja úgy, hogy asszisztálni kell a dolgaihoz)
Mindenféle munka ami nem a szakmám szerinti, az hátra kerül a listában, de sokkal inkább takarítok wc-t, mint az elején felsoroltakat kelljen csinálnom
Hát olyan munkát amivel másnak kárt okozok nem szívesen vállalnék.
Pl ha tudom hogy felmegy a deviza a duplájára nem beszélek rá embereket hogy hitelt vegyenek fel ehhez zsidónak kell születni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!