Szegeden akadna-e olyan, aki szívesen ad 14 éves lánynak egy kis munkát valamennyicske pénzért?
Figyelt kérdés
Kevés a zsebpénzem, közelednek az ünnepek és örömömet lelem abban, ami mások javára szolgál. Írjatok!!2012. nov. 26. 22:40
1/4 anonim válasza:
Óvatosan ezzel! Ne haragudj, hogy ezt mondom, de anyukád vagy apukád tudjon róla, nehogy bajod essen!
2/4 anonim válasza:
Legálisan csak 15 éves kortól dolgozhatsz, akkor is részmunkaidőben, szülői engedéllyel és csak nyáron. Viszont nagyon nagyon kevés munkát adnak 15 éveseknek, a legtöbb munkánál 16 (vagy több) év a korhatár
16 éves kortól lehet rendesen dolgozni.
Elmehetsz önkénteskedni, az mások javát szolgálja! (bár pénz nem jár érte)
3/4 A kérdező kommentje:
hát én igazából ilyesmire gondoltam hogy gereblyézés, vagy nem tudom... ha valakinek kell a segítség, szívesen segítek egy kis pénzért cserébe. Ennyi. Anyukámék persze, tudnának róla. De ennyit csak megenged bárki, ha csak fél év múlva leszek 15, nem? senki se mondhatja meg...
2012. nov. 27. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!