Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajz leadás után mennyi...

Önéletrajz leadás után mennyi az az idő, amit reménytelve várjak, hogy esetleg értesítenek? Ti mennyit szoktatok várni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát attól függ. Ha a hirdetésben ott van, meddig lehet jelentkezni, akkor onnantól számítottan 1-2 hét szerint (tehát a jelentkezési határidő, és nem a leadás számít!)

Ha nincs határidő, akkor a leadástól olyan 1-2 hétre gondolok általában.

2013. jún. 26. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon változó. Volt, amikor a pályázat beküldése utáni napon hívtak már, volt olyan, h 3 hónap múltán...

Pályázz egyszerre sok helyre, ne egy helyre várj csak...

2013. jún. 26. 12:11
 3/4 csibexke ***** válasza:
sose várj,keress még állást.... inkább kettő jöjjön be egyszerre,minthogy ezért kéthetente küld el a munkahelyekre
2013. jún. 26. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:

naponta küldök életrajzokat 5-10 helyre is. Naponta 2-3 visszajelzés érkezik, hogy betelt az állás vagy mást vettek fel. 500ból kb 3 olyan volt, amin továbbjutottam, behívtam megbeszélésre, de aztén semmi.

Van olyan hely, ami már másnap visszajelez, hogy nem feleltem meg, de volt már, hogy hónapokkal később válaszoltak csak... és hány helyről vissza se jeleznek! :(

2013. jún. 26. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!