Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Web shop-os munka havi 100...

Web shop-os munka havi 100 000 ért létezik?

Figyelt kérdés
100000 Fix+jutalék. Sészàmitogép elõtt kell ulni éscimanyagot gyüjteni majd felhivni oket. Ha.nem vagyok.vmi jo akkor.is odaadjak vajon a pénzt ?
2013. jún. 26. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
ez már majdnem übereli a gyereket aki 8 általánossal akart 150.000-et keresni...
2013. jún. 26. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nem webshopos, hanem teleshopos munka. Értelmes ember nem vesz semmit úgy, hogy felhívják, hogy vegyen.
2013. jún. 26. 11:20
 3/5 A kérdező kommentje:
De ez a 100 ezer ez reàlis ?
2013. jún. 26. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem
2013. jún. 27. 10:46
 5/5 anonim válasza:

Ez úgy szokott lenni, hogy azt mondják, 100ezer plusz jutalék, ami megjegyzem igaz is. A hirdetésből csak az marad ki, hogy ahhoz, hogy megkapd ezt a 100ezer fixet, ahhoz már eleve össze kell hozni egy bizonyos számot, mennyiséget. Mondjuk napi 2-3 eladás.

Ez még mindig nem tűnik soknak, ugye?

Csakhogy amikor napi 80-100 indított hívásodból senki nem áll kötélnek, és hetente tudsz csak eladni 1-2 terméket, szolgáltatást, akármit (amivel foglalkoztok), akkor szembesülsz majd vele, hogy k.rvára nem adják meg még a 100at sem. Kifizetik a heti két eladást, oszt' cső...

Persze lehet te ügyes vagy, mert van, aki keres pénzt ilyen munkákkal, de valahogy az átlagnak nem sikerül.

Próbálkozz meg vele, hogy lásd, semmit nem veszítesz. Én is ültem ilyen helyen két hétig.

2013. jún. 30. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!