Egy 14 éves fiú aki jó erőben van az mit és hol tud dolgozni?
Figyelt kérdés
Értek az infóhoz főleg webkészítést márt haladó szinten űzőm de a kétkezi munkát sem vetem meg !2013. jún. 23. 21:29
1/6 anonim válasza:
"Magyarországon munkavállaló az lehet, aki a tizenhatodik életévét betöltötte. Ettől eltérően munkavállaló lehet - az iskolai szünet alatt - az a tizenötödik életévét betöltött tanuló, aki nappali rendszerű képzés keretében tanulmányokat folytat."
Ergo semmit és sehol.
2/6 anonim válasza:
wbkészítést haladó szinten űzöd? mert tudsz csinálni mindenkilapjás honlapot?
3/6 anonim válasza:
Amúgy ahogy ezt olvastam nekem is valami ilyen volt az első benyomásom.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, én márt több webkészítés és hozzá járó programos tanfolyamon voltam amiket alátámasztani tudok mert sikeresen elvégeztem és bizonyítványt kaptam róla.
2013. jún. 24. 15:37
5/6 anonim válasza:
Fiatal vagy, nagyon fiatal! 15 éves korodtól mehetsz nyáron kukoricát címerezni, de 16, és 17 éves korodban se fogsz ennél jobb munkát találni.
6/6 anonim válasza:
ha ekkora informatikai zseni vagy akkor rakd le ősszel az érettségit és jövő szeptemberben már vár a BME mérnökinformatikus szakja és ott részt vehetsz kutatási projektekben amiért pénzt kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!