Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A müisz mikor szokta kiutalni...

A müisz mikor szokta kiutalni a fizetést?

Figyelt kérdés

üdv, dolgoztam a müisznél diákmunkásként és a következő hónapomat úgy terveztem hogy 10.-én megjön a fizetés mert eddig jártam már több szövetkezetnél és mindig így volt, de egészen véletlenül elolvastam hogy ők a 2. vagy 3. hétben küldik a fizetést.

nos ez gyakorlatilag MINDENT felborít egytől egyik és baromi sok problémát fog okozni ha tényleg így van. nektek kb mikor szokott megérkezni a fizetés? csak hogy tudjam mire számítsak, mert akkor talán újra tudom tervezni a dolgokat.

2013. jún. 22. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol olvastad, mennyire megbízható forrásból, tapasztalatom nincs a müisz-szel, de törvény szabályozza, hogy 10-ig bezárólag ki kell utalni a fizetéseket. Szóval az, hogy 2- vagy 3. héten utalják, az igencsak furcsa lenne. Kérdezz rá a müisz-nél.
2013. jún. 23. 04:56
 2/7 A kérdező kommentje:

[link] lejjebb a fizetés című bekezdésben.

de ha ez a törvény akkor megnyugtattál:)

2013. jún. 23. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Huh, hát ez érdekes, hogy így írják, pedig ezt elvileg törvény szabályozza, és a diákmunkára is vonatkozik. Mondjuk a következő hónap 2. hete a 10-e is.
2013. jún. 24. 07:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Találtam egy másik kérdést nemrégről, és igen, úgy néz ki, hogy ők kicsit később utalnak, de elvben legkésőbb 15-ig megjön a fizetés.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2013. jún. 24. 07:12
 5/7 A kérdező kommentje:
bementem megkérdeztem és azt mondta 10. és 20. között utalják, de nem értem miért:/
2013. jún. 29. 13:45
 6/7 anonim válasza:
0%
Azért,hogy minél többet kamatozzon nekik..
2013. szept. 10. 19:03
 7/7 anonim válasza:
Ez a kamat feltevés jó nagy baromság..
2013. okt. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!