Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki azért dolgozik, hogy...

Aki azért dolgozik, hogy éljen és azért él, hogy dolgozzon, az hogy bírja az életét?

Figyelt kérdés
Ez biztos viszonylag sok emberre igaz, mikor a 150ezres kereset jónak számít, pedig abból épphogy tengődni lehet gondolom. Én jól keresek, de még én is néha úgy érzem, hogy ez egy verkli, akinek nincs semmi kilátása egy jobb életre, tehát előre látható, hogy sose fog többet keresni, nem rak félre stb. az hogy tudja ezt elviselni? Tényleg elképzelni nem tudom, mert tuti megőrülnék pár hónap alatt.
2013. jún. 22. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek a pénz az elsődleges.
2013. jún. 22. 20:20
 2/7 A kérdező kommentje:
hát én se a gazdagságról beszéltem, de biztos igazad van.
2013. jún. 22. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
A gazdagság olyan, amit ha egyszer se éreztél, akkor nem hatja át a mindennapjaidat a sóvárgás iránta. Én minimálbért keresek, már lassan 10 éve.
2013. jún. 22. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Tök egyszerű, olyan munkát kell csinálni, amit szeretsz, és máris nem dolgozol. Ráadásul fizetnek is.
2013. jún. 22. 22:08
 5/7 A kérdező kommentje:
ok, kezdem kapiskálni.
2013. jún. 22. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 74-öt keresek csak és utálok dolgozni, bár legalább napi 8 órát ott vagyok, utána elfelejthetem.

Valahogy megélek, nem költök sok mindenre, hitel, albérlet nincs, eszem, alszom, nezetek, sétálok, ismerőssel találkozom, néha erre-arra elmegyek, ami nem drága.

Lényegében minden ember azért dolgozik, hogy éljen. Valaki a pénzért amiből él, valaki a munka élményéért, ami neki az életet jelenti.

Aki pedig azért él, hogy dolgozzon, az annyira elhivatott ember, hogy munka mellett nincs is más célja? Ilyen szerintem nincs olyan sok.

2013. jún. 23. 00:06
 7/7 anonim válasza:

Sokkal többet keresek, mint 150.

Gyűlölök bemenni dolgozni, mindenkinél többet vagyok benn, többet dolgozom, pedig itthon vár a kisfiam. Minden reggel ideges vagyok és minden munkanap vége megváltás.

Nagyon gondolkodom rajta, hogy jó lenne 150 ezerért elmenni dolgozni, csak ne legyen ez, mert sokáig nem lehet bírni.

2013. jún. 23. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!