Aki azért dolgozik, hogy éljen és azért él, hogy dolgozzon, az hogy bírja az életét?
Én 74-öt keresek csak és utálok dolgozni, bár legalább napi 8 órát ott vagyok, utána elfelejthetem.
Valahogy megélek, nem költök sok mindenre, hitel, albérlet nincs, eszem, alszom, nezetek, sétálok, ismerőssel találkozom, néha erre-arra elmegyek, ami nem drága.
Lényegében minden ember azért dolgozik, hogy éljen. Valaki a pénzért amiből él, valaki a munka élményéért, ami neki az életet jelenti.
Aki pedig azért él, hogy dolgozzon, az annyira elhivatott ember, hogy munka mellett nincs is más célja? Ilyen szerintem nincs olyan sok.
Sokkal többet keresek, mint 150.
Gyűlölök bemenni dolgozni, mindenkinél többet vagyok benn, többet dolgozom, pedig itthon vár a kisfiam. Minden reggel ideges vagyok és minden munkanap vége megváltás.
Nagyon gondolkodom rajta, hogy jó lenne 150 ezerért elmenni dolgozni, csak ne legyen ez, mert sokáig nem lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!