Hogyan kezdjen hozzá egy férfi a modell karrierhez?
Figyelt kérdés
Szeretnék modell lenni, hogyan kezdhetnék hozzá?
22/f
2013. jún. 19. 18:01
11/18 anonim válasza:
Hat azért nem 1 barátnőm szokott fotozaáokra járni, és ezért csak tudom mi kell a modellkedeshez te agyon iskolázott .. Szerintem dugulj el azt hord el magad :)) :*
12/18 anonim válasza:
Hatásosak a smile-k a kommentjeidben. Úgy hatnak, mintha egy 5 évessel beszélgetnék, aki el van varázsolva.
Ja, hogy a barátnőid. Ok! Hatalmas tapasztalat áll mögötted.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszolónak a tájékoztatást. Persze, hogy nem teszek fel gyik-re képet.
2013. jún. 23. 14:56
14/18 anonim válasza:
Örülök neki, hogy hatással vannak rád..! :D csak egy kis ész lenne mar rad hatással.!
15/18 anonim válasza:
Nem akarok kérkedni, de azért megnézném, hogy neked, vagy nekem van-e nagyobb eszem?! Azért ne csüggedj. A barátnőid hatalmas tapasztalattal láttak el modellkedés terén, amivel meghódíthatod a világot is. A modellkedéshez pedig tudjuk, hogy nem sok ész kell. Bár a tanácsadáshoz igen, de úgy tűnik az neked nem megy.
16/18 anonim válasza:
:$ nagyon aranyos vagy :) es hátha elmesélnéd neked vannak e tapasztalataid ilyen terén akk nagy unalommal , de meghallgatom :) de habár az irasodból megnézem olyan beképzelt öntelt nyomorék vagy , csak ,hogy a társadalom valamennyire elfogadjon :))
17/18 anonim válasza:
Olvasd már vissza, amit és ahogyan írtál! Fogalmazd meg légy szíves újra, hogy értelmes legyen és helyes, amit idehánytál. :)
Legyél kissé érettebb, bár nem tudom mikor szart ki anyád, de van elképzelésem, hogy már egy ideje szívod előlünk a levegőt.
18/18 anonim válasza:
Hy,kivancsi vagyok h összejött e neked mert engem is erdekel a modellkedes:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!