100 alatt keresők, Ti milyen munkát végeztek, milyen végzettséggel?
Figyelt kérdés
Én adminisztrátorként dolgozom 74-ért 8 órában, társadalomtudományi diplomám van, de azzal nem tudtam elhelyezkedni.2013. jún. 17. 22:01
1/9 Dudu27 válasza:
Helló, szép estét!
Varrónő vagyok egy varrodában betanított munkásként.Női-ruhakészítő szak+ Ruhaipari modellező technológus.
2/9 doblo válasza:
Én is 74 ezret keresek mint áruösszekészítő, de "természetesen" sok minden mást is csinálok az áru szedés mellett. pl árut veszek át, targoncázok, árut szállítok, ha kell ezért a nevetséges pénzért, de sajnos ez van.
Diplomásként, adminisztrrátori munkáért nagyon kevés a 74 ezer!
3/9 anonim válasza:
Szálloda, recepció, érettségivel és 3 nyelv ismeretével. Havi 240 óra. Ha havi 176 órára (heti 40) arányosítanám a fizetést, akkor 79 ezer.
4/9 anonim válasza:
biolúgus,laborban-90ezer...vicc komolyan
5/9 anonim válasza:
Bár 4 órában keresek 74 ezret, gyógypedagógusként.
6/9 anonim válasza:
Diákmunkában keresek átlagban havi 75-80 ezret a Magyar Telekomnál, mint telefonos hibabejelentő, heti 40 órában. Ez csak nyáron van így, év közben csak olyan 45-50 ezret keresek, de akkor annyival kevesebbet is dolgozom (majdnem feleannyit).
19/F
7/9 anonim válasza:
3-as minden szálloda ilyen rosszul fizet? Menj el multihoz, barátnőm ott 2 nyelv használatával keres netto 200-250-et.
8/9 anonim válasza:
heti 15-20 óra munkával keresek olyan havi 70-80 ezret, egyetem mellett.
9/9 anonim válasza:
Én könyvelőként dolgoztam, 95ezret kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!