A párom egy mezőgazdasággal foglalkozó cégnél dolgozik. Egy hétvégélye sem szabad. Mi a megoldás arra, hogy többet tudjunk találkozni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 11:17
11/14 A kérdező kommentje:
Az miért fontos, hogy mennyi köztünk a távolság?
2013. jún. 17. 13:09
12/14 anonim válasza:
Hát mert nem mindegy hogy szomszédok vagytok, vagy mint az egyik válaszoló írta hogy több száz kilométerre laknak egymástól. Mert mi a férjemmel régen nagyon közel laktunk így egyszerűbb volt ha este 9 kor értem haza.Tehát csak íg lehet megoldást javasolni.
13/14 A kérdező kommentje:
Ja értem. Ő pár utcával messzebb lakik. Hajnal 4-től este 9-ig dolgozik.
2013. jún. 17. 13:24
14/14 anonim válasza:
Az én férjem egy lovardában dolgozik 3 éve,mert nem kapott más melót.2-en vannak majdnem 60 lóra.Meló reggel 6-este 8-ig.Két(!)hetente szabad a vasárnap.De ez is csak elvileg,mert sokszor berendelik legalább délelőttre ilyen-olyan indokokkal.Ha mégis otthon van az egész napot átlussza..Ennyit a családi életről:(Szabadság nincs,betegállomány nincs,ünnep nincs semmi nincs.Illetve elegünk az van,de nagyon.Mindezt 100nettóért,(de csak 4 órára voltak hajlandóak bejelenteni majd'egy év teljesen fekete meló utánn).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!