A doktori címmel rendelkezők előnyben vannak például egy orvosi rendelés során?
A jogász hol olyan doktor mint az orvos?????????
Ennyi erővel valaki doktorál matematikából vagy történelemből ugyanúgy ott a dr. Az orvos a doktor és kész! Egyébként ha nem ismerős, akkor nem fogja előbb behívni.
"A jogász hol olyan doktor mint az orvos?????? "
Mondtam én ilyet? Ez hogy jön ide? A neve előtt annyi áll, hogy Dr. Tudomis Énki, nem pedig Dr. jogász Tudomis Énki....
"Ennyi erővel valaki doktorál matematikából vagy történelemből ugyanúgy ott a dr. "
Ezt jól látod!
"Az orvos a doktor és kész! Egyébként ha nem ismerős, akkor nem fogja előbb behívni."
Nem-nem! Ezt is rosszul látod. A gyógyszerész is doktor, sőt a jogász is.
Jogász vagyok, ott a dr. a nevem előtt.
Sosem vettem észre, hogy ez bármiféle ilyen előnnyel járna. (Nem is várom el persze.)
Ha előzetes bejelentkezés alapján tudja a nevemet, akkor is az időpont alapján fog behívni.
Ha pedig ott ülök a váróteremben, akkor honnan tudja hogy én doktor vagyok-e?!
Én most írattam be a címet az irataimba, hétfőn megyek orvoshoz, na, majd meglátjuk. :D :D (Egyébként nem hinném, és nyilván nem is várom el.)
És én sem "olyan" doktor vagyok, hanem tudományos fokozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!