Ha választhatnál akkor 22 évesen elkezdenéd a főiskolát vagy kimennél dolgozni külföldre (London)?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 15:54
11/13 anonim válasza:
ebben a pillanatban, mint a legtöbb srác, konyhai kisegítő vagyok. De akasztott emberen kívül minden voltam már, gyárban is pl. Egy időre biztos hazajövök, mert folytatom az egyetemet, aztán ha legközelebb kijövök, akkor csak diplomával vagy sehogy.
12/13 A kérdező kommentje:
Es ott kint fogsz valamit erni a diplomaddal?
2013. jún. 18. 16:45
13/13 anonim válasza:
hát látod ebben nem vagyok otthon annyira, alkalmazott gazdasági matematikusnak tanulok és pénzügy-biztosítás matekot. De hogy mennyire kapósak a diplomások külföldről, nem tudom. Ha diplomával nem vesznek fel, akkor inkább itthon dolgozom ezzel a diplomával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!