Valaki magyarázza már el nekem hogy mi a különbség? Mert felakasztom magam
Figyelt kérdés
multkor adtam fel egy csomagot postán után vétellel. a csomag majd nem 7 kg volt, a postai költség ára 2390 ft volt ami világos és ezzel nincs gondom, de ma is attam fel egy csomagot után vétellel és csak 98 g volt a súlya a csomagnak és a postai költség ára meg 2120 ft volt, na ezen fel akadok és felháborító mert nem értem ezt!!!!!!!2013. jún. 14. 14:38
1/14 Oversoul 1 válasza:
2/14 A kérdező kommentje:
Hát ugy ahogy leirtam. Mondtam a postásnak hogy felszeretném adni utánvétellel. kérdezte hogy csomagként mondom igen. és a legvégén mondja a postai költség árát. Hát azért beszarás,.
2013. jún. 14. 15:27
3/14 anonim válasza:
Nem a súly az ami drága, hanem hogy oda viszik, beszedik a pénzt, neked "visszahozzák" a pénzt, ez a hercehurca.
4/14 A kérdező kommentje:
Tiszaújvárosból küldtem Ónodba
A múltkor Tiszaújvárosból küldtem Debrecen aljára már nem emlékszem hogy hova de az sokkal nagyobb táv volt.
2013. jún. 14. 15:33
5/14 anonim válasza:
A távolságnak végképp nincs köze a belföldi küldemények díjához
6/14 anonim válasza:
azért, mert utánvèttel kèrted, és az 1200 ft körül mozog kb
7/14 Fityó Gábor válasza:
ez a csomag kerdes eleg durva en amit csak tudok ajanlott levelkent adok fel
lenyegesen olcsobb
8/14 anonim válasza:
98 gram?
Minek nem ajanlottan kuldted???
Ajanlott, LNK, elsobbsegi - kb. mint egy csomag.
Jesszusom.
Csak par extra szolgaltatas van ami miatt csomagot kellene venned...
Megkerdezhetem hogy mi volt az a 98 gramm mamire kepest voltal kifizetni ennyi penzt?
Es milyen bunkok mar hogy nem szoltak... Nekem anno a postakesz boritekokat is ok szoltak hogy van.
9/14 anonim válasza:
sajnos nem tudom. kérlek akaszd fel magad
10/14 A kérdező kommentje:
Én ajánlottként akartam feladni, de az ügyfél nem akarta utalni a pénzt a számlámra, és ő mondta hogy akkor legyen utánvátel. De a postás is csak a leges legvégén mondja meg a postai költség árát mikor már minden papír meg van csinálva.
2013. jún. 15. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!