Vannak még rajtam kívül itt olyan diplomás pályakezdők, akik már elmúltak 25 évesek?
Nekem is több ezerbe fájna az oda vissza út, plusz a fővároson belüli közlekedés. Ha kapnék is ott állást, azzal még semmi se lenne megoldva, gondolni kell az odaköltözésre is, ami pénz nélkül nem megy.
Szóval lényeg a lényeg: utánunk semmiféle támogatás nem jár a leendő munkáltatónak igaz? Azért írjatok, ha valaki sikerrel jár, talál munkát, vagy csak úgy, hogy mivel telnek a napjaitok. Néha jól esik kibeszélni/kiírni magamból a gondokat, a környezetemet már eleget terheltem ezzel.
Sziasztok, ez biztos? Én úgy tudtam, hogy a 30 év alatti diplomás pályakezdőknek is jár továbbra a kedvezmény (illetve a munkáltatónak). Lehet, hogy nem írják külön a diplomásokat, amikor a 25 év alatti pályakezdőkről van szó, de elvileg mindenkinek jár.
Ezt találtam:
"Pályakezdők ( legfeljebb 180 nap munkaviszonnyal) esetében a kedvezmény mértéke az első két évben a szociális hozzájárulási adó 27%-a, és a szakképzési hozzájárulás 1,5%-a. A munkaviszonyról szóló igazolást a NAV-tól kell kérni. (két év után e csoportnak megszűnik a kedvezmény)"
itt nem is írnak életkort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!