Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak még rajtam kívül itt...

Vannak még rajtam kívül itt olyan diplomás pályakezdők, akik már elmúltak 25 évesek?

Figyelt kérdés
A start-kártya rendszernél még volt, hogy 30 éves korig diplomás pályakezdők után járt kedvezmény a munkáltatónak. A start-kártyák megszűnésével ez is megszűnt? A munkaügyi központban azt mondták, hogy jár utánam támogatás, de nem találok erről sehol leírást, csak a 25 év alatti pályakezdők esetére.

#pályakezdő #járulékkedvezmény #diplomás pályakezdő #25 év feletti #25 év feletti diplomás pályakezdő
2013. jún. 11. 13:54
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Egyébként az ország mely területén laktok? Én úgy látom, hogy Budapesten számos lehetőségem lenne, de én vidéki kisvárosban lakom. Itt csak az jut tisztességes munkához, akinek van ismeretsége.
2013. jún. 11. 17:43
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Szolnok megye. Hiába jelentkezek Pestre, ott is van elég munkanélküli.
2013. jún. 11. 17:46
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Pest megye Gödöllő felé. Pestre még úgy ahogy beszoktak hívni, de nagyon sok kamu állás van. Vagy a másik eset, hogy nem tudok felmenni, mert nem kicsit drága a vonat :))
2013. jún. 11. 17:52
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez megint a másik. Nekem is több, mint 5000 ezer forintba kerül egy ilyen kis "kiruccanás".
2013. jún. 11. 17:56
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, ha valakinek van kedve beszélgetni erről, vagy csak egy megértő beszélgetésre vágyik, írhat privit.
2013. jún. 11. 18:15
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy itt vagyok 26 évesen életerősen és nem dolgoztam még gyakorlatilag :S
2013. jún. 11. 18:30
 17/31 A kérdező kommentje:

Nekem is több ezerbe fájna az oda vissza út, plusz a fővároson belüli közlekedés. Ha kapnék is ott állást, azzal még semmi se lenne megoldva, gondolni kell az odaköltözésre is, ami pénz nélkül nem megy.

Szóval lényeg a lényeg: utánunk semmiféle támogatás nem jár a leendő munkáltatónak igaz? Azért írjatok, ha valaki sikerrel jár, talál munkát, vagy csak úgy, hogy mivel telnek a napjaitok. Néha jól esik kibeszélni/kiírni magamból a gondokat, a környezetemet már eleget terheltem ezzel.

2013. jún. 11. 18:31
 18/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok, ez biztos? Én úgy tudtam, hogy a 30 év alatti diplomás pályakezdőknek is jár továbbra a kedvezmény (illetve a munkáltatónak). Lehet, hogy nem írják külön a diplomásokat, amikor a 25 év alatti pályakezdőkről van szó, de elvileg mindenkinek jár.

Ezt találtam:

[link]

"Pályakezdők ( legfeljebb 180 nap munkaviszonnyal) esetében a kedvezmény mértéke az első két évben a szociális hozzájárulási adó 27%-a, és a szakképzési hozzájárulás 1,5%-a. A munkaviszonyról szóló igazolást a NAV-tól kell kérni. (két év után e csoportnak megszűnik a kedvezmény)"

itt nem is írnak életkort

2013. jún. 12. 01:05
 19/31 anonim ***** válasza:
2013. jún. 12. 01:26
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Bp-tel vigyázz! Látszólag sok az álláshirdetés a neten, de! 1. több a kamu állás is (adatokat gyűjtögetnek) és ugyanúgy nem hívnak be interjúra, mert nincs mire, 2. egy -egy állásra többezer (vidéken csak 200) jelentkező van, kicsi is az esély, h behívjanak, hacsak nem vmi nagyon speckó a tudásod.3. Sok helyen előre el van döntve kit fognak felvenni, csak meg kell hirdetniük az állást.
2013. jún. 12. 05:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!