Miért nem érdekli az embereket a netes munka?
Nem kell nekem alám senki. Sajnálom, hogy ennyire naív vagy, de hogy még legyen mire irigynek lenned is tessék itt egy kép, tudom szeret a magyar ember irigykedni másokra:)
Ez mellett még van payzán 30$-om. Úgyhogy lehet vergődni úgy se segítek senkinek.. Sajnálom, hogy az emberiség főleg ebben az országra ilyen mélyre sülyedt lelkileg, hogy már a jót se tudja meglátni. Jah és bocsi, hogy én nem süllyedek le a szintedre, részemről ennek a beszélgetésnek vége és köszönöm a válaszokat már értem miért nem érdekel senkit se ez az egész dolog!
1 órája amikor néztem, még nem volt olyan kérdezői hozzászólás, hogy gusztus kell hozzá? Miért? Valami szexmunka?
Mert akkor az tényleg érthető, hogy camsexxel 15 perc alatt megvan a pénz.
Meg így, hogy nem mondom meg mit csinálok én is jöhetnék arcoskodni, hogy havi 500ezret keresek napi 1 óra munkával, 8 általánossal, bárki csinálhatná 0 befektetéssel, de az emberek marhák és lusták.
Oszt akkor most mi ez?
# 14
Mind elképedtünk ettől a HATALMAS VAGYONTÓL amit összegyűjtöttél a "netes munkáddal". Ügyes fiú vagy. Na, most készülj a holnapi sulira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!