Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem érdekli az embereket...

Miért nem érdekli az embereket a netes munka?

Figyelt kérdés
Mindenki sír, hogy nincs munka meg nincs pénze.. oszt még otthonról se képesek dolgozni az emberek. Ez most akkor mi?
2013. jún. 8. 20:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
62%
Milyen netes munka? Klikkelj 5 ezret és majd egyszer talán kapsz érte 3 dollárt?
2013. jún. 8. 20:15
 2/21 anonim ***** válasza:
71%
Esetleg mert mind átverés! Szerinted millióan (idősek, rokkantak, kismamák, stb.) nem dolgoznának otthonról akár óránként 100 Ft-ért????? Meg mindenki más! Egy-két fordítói, programozói munka van elvétve, de a többi mind kamu!!!!!
2013. jún. 8. 20:24
 3/21 anonim ***** válasza:
71%
Miről beszélsz? Mondj egy-kettőt, ami normális munka, oszt megköszönjük!
2013. jún. 8. 20:26
 4/21 anonim ***** válasza:
58%
Az előzőek elmondták kb amit én is gondolok.
2013. jún. 8. 20:28
 5/21 A kérdező kommentje:
Érdekes én napi 1500 Forintot össze tudok szedni 3x15 perc ráfordítással.. és még csak nem is reklámokat kell nézni. Egyébként is honnan veszed, hogy átverés? Ha értenél hozzá nem mondanál ilyen butaságot. Talán te vagy a válasz a kérdésre, mert tán ennyire naívak az emberek? Egyébként sok féle ilyen munka van. Ha okos az ember akár meg is tud belőle élni, de ilyen naívakat mint ti.. egyébként meg akinek szüksége van pénzre az írhat privit szívesen megosztom, hogyan lehet pénzt keresni neten. Nem nehéz én már próbáltam több félét a hírdetőset is az se átverés csak nem sok pénzt hoz és sok időt igényel, de akkor se átverés.
2013. jún. 8. 20:31
 6/21 anonim ***** válasza:
23%

Pont ezért... Mert az átlag ember itt leragad (kattintgass 5000et féle hozzászólás), illetve nekik/szerintük csak úgy lehet pénzt keresni, hogyha más megmondja, hogy mit is csináljon, és hogyan.

Az embereket érdekli a netes munka, csak mindegyikük arra vár hogy jön 1 ember aki ad egy szájbarágós (betanított munkához hasonló) leírást, és másnapra mindenki milliomos lesz belőle.

2013. jún. 8. 20:33
 7/21 anonim ***** válasza:
51%
Akkor kedves kérdező írd le hogy ezt hol csinálod, mert szerintem nagyon sokan kíváncsiak rá ezen az oldalon.
2013. jún. 8. 20:35
 8/21 anonim ***** válasza:
59%
Burkolt beszervezési tevékenységet folytat a kérdező. Ez tűrhetetlen.
2013. jún. 8. 21:02
 9/21 anonim ***** válasza:
59%
Végül is lehet napi 1500Ft-ot keresni. Ha több ezer ember van alád regisztrálva egy MLM rendszerben.
2013. jún. 8. 21:08
 10/21 A kérdező kommentje:
Hát ti komolyan nem vagytok normálisak-.-" 1 ember nincs beregisztrálva alám.. na de maradjatok meg, akkor magatoknak. A válasz meg van a kérdésre meg szerintem már az emberek meg se érdemlik ezt a lehetőséget. Magyarország nem hiába tart ott agyilag ahol most van. Csak akkor ne sírjon egyik se, hogy nincs pénz Én meg majd élvezem az életet egy kis +40ezres részlet fizetéssel:) Pá.
2013. jún. 8. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!