Valaki talált már így munkát?
Hogy email-be elküldted az önéletrajzodat és visszahívtak?!
Mert én már az elmúlt 2 évben vagy 80 helyre elküldtem az önéletrajzomat és 80-ból egyszeres hívtak volna!Eddig csak úgy találtam meló ha személyesen mentem!
Igen, az elsőre fel is vettek. (De valószínűleg azért, mert odajárt szórakozni előtte a főnök, ahova én, és felismert és nagyon örült nekem. Én nem ismertem fel őt, de vigyorogtam én is, mint a tejbe tök. Ahogy jelentkeztem, az elég volt arra, hogy behívjanak, amikor meg a főnök meglátott, az elég volt arra, hogy felvegyenek, nem nagyon kérdeztek utána semmit, csak elmondták mi lesz a dolgom, kivel fogok együtt dolgozni, ki mutat meg mindenfélét, körbevezettek stb.) Közölték, hogy másnap jöhetek is akár maradhatok is még aznap is, ha kedvem tartja figyelni a dolgokat. Mondjuk ezt elhárítottam, mert nem úgy etettem meg a macskákat...
Mikor onnan hazaértem, akkor láttam, hogy a három másik is visszajelzett, hogy várnak szeretettel interjúra, de addigra már volt munkám.
De barátnőm pl. csak személyesen talált. De hallod olyan helyen, ahol nem is volt állás hirdetve. Ingyen gyakornoknak akart menni, hogy ha lediplomázott, akkor legyen valami az önéletrajzába, kilincselt mindenféle irodáknál, egyik helyen meg úgy megörültek, hogy fel is vették pénzért. Tök ledöbbent, de nem szólt, hogy amúgy ő nem így indult neki... Akik meg már végeztek a szakunkon folyton siránkoztak, hogy nem lehet munkát tanulni.
Szóval érdekes ez a munkakeresés.
Én 1,5 éve keresek így állást, ahogy te kérdező és néha ugyan be-behívnak interjúra, de nem vesznek fel. Régebben így vagy ismerős útján találtam állást. De 20-30on évesen könnyű volt.
Nálam közbejátszik, h most már 40 feletti nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!