Van itt olyan aki álláshirdetésen keresztül talált munkát?
Nézzük az utóbbi 10 évet. Akárkit kérdezek, mindenki ismerősön keresztül talált munkát magának. Anyám legutóbbi munkahelye úgy lett hogy a főnök kereste meg hogy dolgozzon nála, Apámnak a bátyja szerezte. Nagybátyám a feleségének szerzett munkát, ő a lányának...
1 vkiről tudok aki csak besétált a gyárba hogy van e felvétel és most ott dolgozik de még a gyárigazgató is megkérdezte tőle hogy kin keresztül jutott be mert nem hitte el hogy csak úgy felvették.
Ha azt nézzük mindenkinek van munkanélküli ismerőse, egyértelmű hogy szól neki ha van felvétel az ő munkahelyén.
Persze. Ha lenne üzletem én is ismerőst vennék fel. De akkor miért hirdetik meg az állást?
Már kb 3 helyre küldtem önéletrajzot és még annyit se írtak hogy sajnáljuk de nem ön nyerte el az állást vagy ilyesmi.
Úgy látszik ma már a START kártya se ér semmit.
Miért kötelező meghirdetni?
Nem a munkaügyis hirdetésekre gondolok hanem az egyszerű netes apróhirdetésekre.
Hát akármire nem küldhetem be. Alig van álláshirdetés.
Ha nőt keresnek akkor kiestem, ha messze van az megint nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!