Mit tennétek a helyemben? Kimennétek külföldre vagy itthon maradnátok?
Akkor menj külföldre ha bizots és nomrális melód lesz.
Mosogatónak,kifutó fiúnak és egyéb alja munkásnak menjen az akinek 3 anyja van. A sok Londoni "magyar" jó része kb ilyen alja munkát végez. amivel én nem verném annyira a mellem.
Nem tudom mi a végzettséged... ennek függvényében lehet tudnék segíteni munka ügyben. Ha nem is London, de a külföldi karrier adott.
Érdekes, hogy az ismerőseim is segédmunkások Németországban, Ausztriában mégis havonta 150-250 ezreket tesznek félre, úgy, hogy normálisan élnek.
A legtöbb ember itthon meg se keres ennyit!!
"Érdekes,hogy akik ilyen "alja" munkát végeznek külföldön, az boldogan végzi,mert jobban megél belőle, mint itthon szakmával egy "normális" munkahelyen. Nem véletlenül marad ott, és még meg is becsülik,hiába csak egy mosogatófiú!"
Azért azt tegyük hozzá, hogy ezeknek a mosogatófiúknak a nagy része azért él Londonban olyan jól, mert öten, hatan bérelnek egy lakást. Úgy itthon is meg lehet élni 100 ezerből, hogy hatan vesztek ki egy albérletet. Csak ez itthon senkinek se jut eszébe. Vagy eszükbe jut, de Londonban ugyanez divatos, Magyarországon meg ciki. Márpedig egy mosogatófiú vagy hasonlókategóriás munkát végző az Londonban sem álmodhat arról, hogy majd önállóan fenntart egy egész igazi lakást. Egyetlen szobát négyszáz fontért tudsz bérelni. Nem egyszobás lakást. Csak egy szobát.
tegnap 14:33
Normális melóm biztos nem lesz, tekintve,hogy nincs végzettségem. De én már ott tartok,hogy az se érdekel ha mosogatnom kell, még mindig jobb, mint,hogy 2 és fél éve nem találok munkát ebben a fantasztikus országban. Esküszöm, boldog lennék ha Londonban mosogathatnék, legalább nem lenne ilyen kilátástalan a helyzetem. Még ha robot munkát végeznék is, de legalább megfizetnének érte. Nagyon remélem,hogy valami összejön, köszönöm a sok biztatást!:)
"Esküszöm, boldog lennék ha Londonban mosogathatnék, legalább nem lenne ilyen kilátástalan a helyzetem. Még ha robot munkát végeznék is, de legalább megfizetnének érte."
Vagy ne egyedül menj ki, vagy olyan helyre, ahol filléres szállás biztosított, mert csak itthonról tűnik úgy, hogy "megfizetik" a mosogatókat. Egyedül abból ott se tudsz megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!