Ha nincs meg a 8. általános bizonyítványom, de a középiskolai meg van. Elfogadják azt a munka helyen hogy meg van az általánosom (nem végeztem el az 1. osztályt mert mentem utánna OKJ-s szakma képzésre. )?
Ha megvan a középiskolai, akkor nem merül fel kérdés az általános iskolai végzettséget illetően.
Amit nem értek: Hogyan mehettél középiskolába befejezetlen általánossal?
Általános iskola első osztálya nincs meg? Lehettél vagy 7 éves, hogy mentél utána OKJ képzésre?
"Elvégeztem az általánost." "nincs meg a 8. általános bizonyítványom"
"középiskolai meg van" "nem végeztem el a középiskolát"
Még mindig nem értem. Ne próbáld meg elmagyarázni, nem fogom megérteni. Nagy zűrzavar az egész.
Én sem értem, hogy most mi van... Középiskolából hány évet végeztél el? Egyet sem???? Vagy legalább egy évet???
Középiskolában ha elvégezted legalább az első osztályt, akkor onnan már van egy év végi bizonyítványod, de ha azt írod, hogy nem végezted el az 1. osztályt, akkor meg milyen bizonyítványod van a középiskolából???
Egyébként meg be kell menni a volt általános iskoládba és ott másolatot vagy igazolást kiadhatnak, ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!