Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csinálja valaki ezt a Trade...

Levente87 kérdése:

Csinálja valaki ezt a Trade Rush nevezetű 60mp-es tőzsdézést? Tényleg ilyen könnyű pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Ma találkoztam evvel az oldallal.. A minimum amivel kezdhetsz az 200 dollár... Aki tudja mi ez annak nem kell ezt magyaráznom... Az a helyzet hogy se munkám se lehetőségem se semmi... Van aki evvel sikeres? És van e olyan aki evvel sokat bukott? Remélem lesz legalább 1 valaki aki evvel kapcsolatossan tud írni mindegy hogy pozitív vagy negatív....

2013. jún. 2. 21:20
1 2
 11/12 balazs40 válasza:
Sziasztok!levente vegulis kiprobaltad á binary kereskedest?letezne hogy kello tapasztalattal ebben is lehet valaki sikeres?vagy ez annyira kacifantos hogy ezt megtanulni keptelenseg?
2013. dec. 26. 15:25
 12/12 anonim válasza:
63%
Én több mint 3 éve kereskedek hagyományos, árfolyamos online tőzsdén, csak deviza párokkal. Kipróbáltam már ezt a bináris rendszert is az optionfair-nél de egyáltalán nem tetszett, mert a legkisebb tét 25 USD volt és ehhez legalább 2000 dollár vagy fél millió huf kéne, h ne legyen szerencsejáték. Ha látsz valami videót youtube-on, h 3800$/nap meg ilyenek, akkor az csak átverés vagy mocskosul nagy szerencséje volt az illetőnek de az viszont forgandó. Ők valszeg vagy fizettet emberek vagy az adott opciós bróker partnerei. Ilyen partner lehet akárki, ugyan úgy mint a PTC oldalaknál a refferal gyűjtők. Ők is azt állítják, h ebből gazdagodtak meg csak hogy Te alájuk regisztrálj és a befizetésed után ők kapnak részesedést. Így persze meg lehet gazdagodni de ez szélhámosság ehhez szoktak csinálni weboldalakat is. Szóval szerintem 200 dolcsival meg se próbáld kivéve ha találsz olyan brókert ahol lehet 1 dolláros tétet rakni. Ezért jobb az árfolyamos tőzsde, ott lehet kereskedni kis pénzzel is csak úgy kell beállítani a dolgokat.
2014. ápr. 19. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!