Milyen fizetésre számíthat ilyen oktatással rendelkező személy?
Figyelt kérdés
Semmelweis Egyetem - Okleveles gyógyszerész
Corvinus Egyetem - Gyógyszerész-közgazdász posztgraduális képzés
Felsőfokú angol nyelvvizsga
Felsőfokú német nyelvvizsga
2013. máj. 25. 20:03
1/5 anonim válasza:
Semmilyenre, a fizetest az elvegzett munkara kapod, nem a papirokra.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát jó. Akkor köszi.
2013. máj. 25. 20:20
3/5 anonim válasza:
Ez annyira cég-pozíciófüggő. Néhány jobb munkahelyen külön juttatást kapsz ha tudsz 1 v. több nyelvet(nem a papírt nézik, hanem évente kihívnak egy tanárt.) De gondolom aki ilyen képzettséggel rendelkezik nem fog megelégedni egy 200.000 nettós állással(feltéve ha érti is a szakmáját.)
Ha el tud helyezkedni egy közép nagy vállalatként mint vezető gyógyszerész ilyen papírokkal, szerintem borítékolható a nettó 300-400-500.
4/5 anonim válasza:
Korábbi (posztgrad képzés alatti) munkakör picit befolyásolja, nem mindegy, hogy közforgalmúztál vagy phd-ztál alatta, de egy nemzetközi gyógyszercég sales osztálya ritkán ad nettó 260-280 alatt kezdőfizetést a menedzsereknek, 1 év után meg 300 és fölfele, bőséges év végi bónusszal.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 26. 04:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!