Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Cnc-sek! Hogyan lehet elhelyez...

Cnc-sek! Hogyan lehet elhelyezkedni ebben a szakmában kezdőként?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallani, hogy hiányszakma. A férjem v.5 éve elvégezte a cnc forgácsoló tanfolyamot, de nem tud vele mit kezdeni, mert kizárólag min.1-2 éves szakmai gyakorlattal vesznek fel. Hogy szerezhetné így meg? Nagy átverések ezek az okj- szakmai képzések, csak olyannak engednék ilyet szervezni, aki biztosítani tudja a szükséges szakmai gyakorlati időt is. Csak kifizet az ember egy csomó pénzt, hogy dolgozhasson, aztán nem tud. Nektek hogy sikerült elhelyezkedni?
2013. máj. 24. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Szakmai gyakorlatot a legegyszerubben ingyen munkaval lehet megszerezni mint regen.. Kulonben nagy mazli kell hozza. A hianyszakma azert tulzas mert a jolkepzett/tapsztalt munkaerobol van keves...
2013. máj. 24. 08:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy sikerült, hogy fiatal vagyok és szerencsém is volt.
2013. máj. 24. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:
én nekem sikerült 2 honap alatt találni munkát, cask éppen röhejes pénzért dolgozom, igaz még cask 4 napja vagyok de többet tanultam már 4 nap alatt mint a iskolában fél év alatt. meg én mondtam is a fönöknek hogy semmit sem tudunk mert nem tanitottak meg semmire és ezt tudják mindenhol ezért nem kell a kezdö. mondja hogy repültek már az anyagok a gépbe meg a szerszámok törtek. ha talál munkát nevetséges pénzért vállalja el, ott legyen egy ideig utánna tud válogatni, na persze meg nem kis pénzekért. de ez igy van midnen szakmába x éves tapasztalat. hát ugy jövünk ki anyánkból hogy tudunk midnent. én mindig nézegettem az állásokat sose volt ojan h szakmai tapasztalat nem szükséges mindegyikre küldözgettem de sehonnan nem kaptam semmit, esetleg anyit h most nincsen betölthetö munkakör számomra stb. ahol most vagyok oda cask hüjeségböl küldtem el ugy voltam vele ugyse hivnak innen se, de másnap már be is hivtak.
2013. máj. 26. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, és én a legrosszabb részen lakom j n sz megye.
2013. máj. 26. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!