Cnc-sek! Hogyan lehet elhelyezkedni ebben a szakmában kezdőként?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallani, hogy hiányszakma. A férjem v.5 éve elvégezte a cnc forgácsoló tanfolyamot, de nem tud vele mit kezdeni, mert kizárólag min.1-2 éves szakmai gyakorlattal vesznek fel. Hogy szerezhetné így meg? Nagy átverések ezek az okj- szakmai képzések, csak olyannak engednék ilyet szervezni, aki biztosítani tudja a szükséges szakmai gyakorlati időt is. Csak kifizet az ember egy csomó pénzt, hogy dolgozhasson, aztán nem tud. Nektek hogy sikerült elhelyezkedni?2013. máj. 24. 07:59
1/4 anonim válasza:
Szakmai gyakorlatot a legegyszerubben ingyen munkaval lehet megszerezni mint regen.. Kulonben nagy mazli kell hozza. A hianyszakma azert tulzas mert a jolkepzett/tapsztalt munkaerobol van keves...
2/4 anonim válasza:
Úgy sikerült, hogy fiatal vagyok és szerencsém is volt.
3/4 anonim válasza:
én nekem sikerült 2 honap alatt találni munkát, cask éppen röhejes pénzért dolgozom, igaz még cask 4 napja vagyok de többet tanultam már 4 nap alatt mint a iskolában fél év alatt. meg én mondtam is a fönöknek hogy semmit sem tudunk mert nem tanitottak meg semmire és ezt tudják mindenhol ezért nem kell a kezdö. mondja hogy repültek már az anyagok a gépbe meg a szerszámok törtek. ha talál munkát nevetséges pénzért vállalja el, ott legyen egy ideig utánna tud válogatni, na persze meg nem kis pénzekért. de ez igy van midnen szakmába x éves tapasztalat. hát ugy jövünk ki anyánkból hogy tudunk midnent. én mindig nézegettem az állásokat sose volt ojan h szakmai tapasztalat nem szükséges mindegyikre küldözgettem de sehonnan nem kaptam semmit, esetleg anyit h most nincsen betölthetö munkakör számomra stb. ahol most vagyok oda cask hüjeségböl küldtem el ugy voltam vele ugyse hivnak innen se, de másnap már be is hivtak.
4/4 anonim válasza:
utolsó vagyok, és én a legrosszabb részen lakom j n sz megye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!