Ja és azóta összeszámoltam neked: approach-ot beleszámítva 10 női irányító van. (piros kezet ne felejtsd :))
2013. jún. 9. 16:26
22/33 anonim válasza:
De azért megnyugtatlak, egyelőre nem húztad még ki annyira a gyufát, hogy ha valamire kíváncsi vagy ne válaszoljak. Egyedül a fizetések tekintetében nem fogok végigmenni a folyosón és mindenkinek feltenni a kérdést, hogy mennyit keres milyen paraméterek mellett. Érd be annyival amit már leírtam.
2013. jún. 9. 16:33
23/33 anonim válasza:
Piros kez nem az en stilusom! Nah de mi van a korhatarral es az angollal? Mert azt irtad az is kamu?
Jah igen lehet "feketen" alszanak de kiazrtnak tartanam, hogy a munkakori leirasban benne van hogy aludhatnak nyugodtan ha ugy gondoljak nincs annyi teendo mert ezt nehezen tudom elhinni! Vasutnal is vannak ejszaka olyan emberek akik alszanak mert belefer az idejukbe de az sem legalis dolog...
2013. jún. 9. 17:09
24/33 anonim válasza:
Hogy angolból mi az elvárás ezt pl a HC oldalról megtudod, de elmondom neked hogy egy gyakorlott felső szint nélkül semmi esélyed. Már csak a teszt miatt is, ahol egy 5 soros kérdésre kell válaszolni másodpercek alatt. A munka közben meg orosz és afrikai gépek angolját megérteni néha művészet. A korhatárt és a végzettséget ugyan eltörölték az eurocontroll ajánlására, de igazából betartják a válogatásnál. 30 éves korodra már stabil irányítónak kell lenned, akit tovább lehet képezni, 35 évesen pedig SV ill. oktató. Ekkor kell a csúcson lenned.
2013. jún. 9. 17:22
25/33 anonim válasza:
"Kamu. Évekkel ezelőtt eltörölték a korhatárt, és a felsőfokú végzettséget is. Angol felső nyilván alapelvárás. "
Ezt Te írtad nem? Mert az oldal amit belinkeltem a magyar légi valami ne haragudj, hogy nem tudom de ott korrektül le van írva minden én ezt linkeltem be! És ott azért picit máshogy vannak dolgok mind ahogy írtad!
2013. jún. 9. 17:27
26/33 anonim válasza:
Akkor harmadszor is megismétlem önmagam. Hivatalosan nincs korhatár és felsőfokú végzettség, ennek ellenére nem fognak felvenni 30 fölött, és felsőfokú végzettség nélkül se vesznek fel. (mert pl az 500 jelentkezőből 400-nak lesz) De lehet enélkül is próbálkozni. Várom még, ami nem volt érthető számodra.
2013. jún. 9. 17:30
27/33 anonim válasza:
Engemet kulonosebben nem erdekel mert en mar ehez oreg is vagyok a 29evemmel meg amugy is nekem csak a nezegetes maradt!
2013. jún. 9. 17:53
28/33 anonim válasza:
Szerintem a 62%-os nem is menne át semmilyen pszichológiai teszten, de ha mégis, a munkatársai kiutálnák ezzel a stílusával. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!