Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Légiforgalom irányító szeretné...

Légiforgalom irányító szeretnék lenni, hogy keres az a szakma?

Figyelt kérdés
Légiforgalom irányító szeretnék lenni, mennyit keres és mennyit dolgozik egy ilyen ember?

2013. máj. 22. 16:45
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, eddig ez a szakma fogott meg legjobban.
2013. máj. 22. 20:10
 12/33 anonim ***** válasza:
48%
En vagyok a "kedves 85%-os" es van legiiranyito ismerosom itthon! Nyilvan o is kamu...no comment a stilusodhoz. :D
2013. máj. 22. 21:58
 13/33 anonim ***** válasza:
37%
Na ez a szánalmasság teteje, összehordtál minden valótlant, pechedre semmit se sikerült eltalálnod, mindet kijavítottam neked a valósra, erre lepontozol? Nézz tükörbe és köpd le magad.
2013. máj. 22. 22:13
 14/33 anonim ***** válasza:
41%
13as roppant szanalmas vagy es nem erdekelsz ha lepontozol.... de ez a stilus eleg alpari!!!
2013. máj. 22. 22:17
 15/33 anonim ***** válasza:
30%
Hát akkor szemben áll egy nektek nem tetsző stílus, egy hazugságokat tényszerűen tálaló emberrel. Lehet állást foglalni. (tudom, bejöttél a másik accoddal, óriási trükk)
2013. máj. 22. 22:23
 16/33 anonim ***** válasza:
46%

A negyedik válasz már ott bukik, hogy látszik fogalma sincs a munkarendről. A fizetés sem annyi, sztrájkoltak pár éve, akkor be is mondták a televízióban hogy kb. mennyit keresnek, és közel sem ilyen magasságokban mozgott.

A képzési rendszer sem tűnik reálisnak, a másik válaszolóé jóval hihetőbb.

2013. máj. 23. 09:23
 17/33 anonim ***** válasza:
82%

Ha valakit is jobban erdekel a tema a hvg tavaly novembereben irt egy cikket a temarol illetve csatolnek egy masik linket is amit a Hungarocontrol oldalara mutat ahol tajekoztatas van a munkakorrol:

[link]

[link]

Ebbol jol latszik, hogy a ket kedves kritizalo uriember akik annyira tajekozotnak mutatjak be magukat eleg messze allnak az igazsagtol... Egyedul a munka rendben allitottak igazat 12munka 24szabad 12munka 72szabad. De az is egy kamu, hogy az egyik mindig pihen... ertelmes ember ilyet nem is gondol!!!

A bérezésről pedig csak annyit, hogy 2008ban!!!! volt a kezdo berezes ALAPJA brutto 500ezer Ft, de ilyenkor felugyelet alatt dolgoznak es a 3dik evtol bolt ALAP brutto 900ezer Ft!

Neten mindennek utanna lehet nezni...

2013. máj. 23. 10:06
 18/33 anonim válasza:
62%

A kedves 85%-os amit írt tényleg kamu.

A másik a jó, csak direkt lepontozta....

Kedves 85-ös: szánalmas, hogy aki jól kijavított téged lepontozod.... Pedig ő írta jól :)

2013. jún. 9. 15:37
 19/33 anonim ***** válasza:
92%
Nem a 85%vagyok hanem akit o kijavitotta es aki utoljara szort a kerdezo elott! Csak annyit szeretnek hozzafuzni, hogyha vegig ovlastad azokat a linkeket amit kudltem a 85% sokkal tobb dolgot elmodnott belolle mint a masik akire azt irtad, hogy o tud jol mindent!!! Errol csak ennyit!! Meg eltudod kepzelni, hogy egy iylen helyen a muszaka alatt elmegy aludni ugye???! Ennyit a komolysagrol!!
2013. jún. 9. 16:00
 20/33 anonim ***** válasza:
55%
Az vagyok, aki leírta, hogy mi van ott és lepontoztátok. Akkor az alvást is leírom. Éjszakás műszakban, ha van pl 11-től 5-ig 6 átrepülő gép, és erre két ember ül a terminál előtt, akkor simán elmegy az egyik aludni. Ha neked belefér a világképedbe, ha nem. Ez van. Na gyerünk sértődj meg, és nyomj egy piros kezet, de legalább megtudtad. :)
2013. jún. 9. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!