Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit vegyek fel az állásinterjúra?

Mit vegyek fel az állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Hogyan illik megjelenni, ha pl egy takarítói vagy eladói állást pályáztam meg? Gondolom nem kosztüm az elvárás, de akkor mi? Sima hétköznapi ruha?
2013. máj. 22. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért a hétköznapi ruhából a normálisabb, blúz szoknyával, esetleg szövetnadrággal, szoknya esetén harisnyával, és mindenképpen zárt cipővel. Kosztüm nem kell ilyenkor.
2013. máj. 22. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Takarítói vagy eladói állásra teljesen mindegy. Egy normális, tiszta, hétköznapi, nem kihívó ruházat teljesen megfelelő.

Jelenleg is vezető beosztású állásom van, ennek az interjújára is egy egyszerű öltönynadrágba és egy hétköznapi kék-narancs csíkos ingbe voltam és megmosolyogtam magamban a többi jelentkezőt, akik mind puccba vágva, öltöny, nyakkendő, makkos cipő...

Hidd el, komolyabb munka esetén nem a ruhád lesz a döntő, hanem az, hogy miként adod elő magad és milyen a szaktudásod, míg végzettséget nem igénylő munka esetén kb. csak az számít, hogy mennyire tűnsz megbízhatónak.

2013. máj. 22. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Na akkor most jól összezavartatok...
2013. máj. 22. 20:17
 4/4 Grilka válasza:
A hétköznapi ruha teljesen jó, persze nem szöszmösz mackó. Én azt javaslom tiszteld meg az interjúztatót konszolidáltabb ruhadarabokkal (ne farmer, ne csilivili felső, stb.).
2013. máj. 28. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!