Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehetne a lyukakat...

Hogy lehetne a lyukakat kiküszöbölni az önéletrajzban?

Figyelt kérdés
Az elmúlt években volt pár munkahelyem (pályakezdő támogatással, közmunka, idénymunka, stb), ezek között volt, hogy adódott némi szünet, közben tanulmányokat is folytattam, meg van 3 év gyesem is. Lehet hülye kérdés, de mit lehetne beírni, hogyha a tanulmányaimat és a gyest ki szeretném hagyni, hogy ne legyenek ezek a lyukak?

2013. máj. 22. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért akarod kihagyni a tanulmányokat? még a gyest talán értem is, de nem hinném hogy azon fog múlni.

szerintem sok mindenkinek vannak lyukak az önéletrajzba mostanság, s ezzel ők is tisztában vannak

2013. máj. 22. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Közben még eszembe jutott, mivel egyik helyen sem voltam túl hosszú idegig, csak amíg szerződés szerint maradni lehetett, a munkahelyek möge írjam-e be, hogy közmunka stb, hogy lássák nem azért váltogattam a munkahelyeket, mert ez a szórakozásom, csak sajnos így sikerült munkához jutnom, ha ideig óriág is, de volt állásom.
2013. máj. 22. 14:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem venné ki magát túl jól, ha árufeltöltőnek 2 diplomával jeletkeznék :(
2013. máj. 22. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy. Én diplomás állásokra jelentkezem többnyire, s beleírom hogy voltam egy farmon (bár nem írom, hogy mit csináltam pontosan). Az is igaz, hogy nem járok sikerrel.:S

Szerintem sokkal fontosabb, hogy a lakhely közel legyen (úgy vettem észre, hogy ez nagyon számít nekik, főleg, hogy van mostanság ez az utazási támogatás).

Próbálkozz úgyis, hogy beleírod, meg úgyis, hogy nem.

2013. máj. 22. 14:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Eddig én is elitebb munkakörökkel próbálkoztam, főleg könyvelői, irodai munkákra jelentkeztem, csak felénk ritkán hirdetnek ilyen jellegű állásokat, azokat is az ismerősök kapják, közben meg valamiből élni is kellene, így eljutottam oda, hogy mindegy mi csak legyen valami, onnan még mindig tovább lehet lépni, ha adódik jobb.
2013. máj. 22. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!