Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki kibírja az Idegenlégiót...

Aki kibírja az Idegenlégiót tényleg francia állampolgárságot kap?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Van egy rokonom aki pár évig szolgált a francia idegenlégióban, nem faggattam róla, annyit tudok biztosra,h voltak Afrikában meg arab országokban, nagyon jól megtanulta a francia nyelvet, és nincs francia állampolgársága.
2013. máj. 21. 23:46
 2/8 anonim válasza:
Igen,én is úgy tudom.
2013. máj. 21. 23:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem pottyan az ölükbe a francia állampolgárság. 3 év szolgálat után kérvényezheti a letelepedési engedélyt, majd az állampolgárságot. No meg az sem elhanyagolható, hogy ha nem húzza végig az aláírt 5 év szolgálatot és dezertál, akkor nagyon csúnyán fognak rá nézni..
2013. máj. 22. 11:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Csúnyán nézni rá? Mit jelentsen ez? xd
2013. máj. 22. 18:36
 5/8 anonim válasza:
Csúnyán nézés annyit tesz, hogy ha vki dezertál idő előtt, az francia területeken bűnözőnek számít. A rendőrség elfoghatja, és be is börtönözheti...
2013. máj. 22. 23:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Jaaaaa...én már azt hittem, hogy maga a légió kezdi el keresni és bünteti majd saját hatáskörben.
2013. máj. 23. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Szökés után bizonyos ideig keresik, és ha megtalálják, visszahurcolják a tábori börtönbe.
2013. máj. 24. 14:46
 8/8 anonim válasza:

Úgy tudom, hogy 5 év szolgálat után veheted fel a francia állampolgárságot(nem kötelező felvenni), vagy pedig ha véred adod Fro-ért(és ez nem véradásra értendő ^^").

Habár én nem szolgáltam/szolgálok ott(csak szeretnék), úgyhogy lehetséges mellébeszélek.

2013. máj. 28. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!