Mit gondolsz az ilyen emberről, felháborít?
Amúgy tényleg nem értem, hogy az irodalmat miért kell "alapműveltségként" definiálni. Nagy része ugyanolyan szórakozás volt a régi időkben, mint most a filmek.
Ennek ellenére hatalmas hangsúlyt helyeznek rá az általános és középiskolás tananyagban, míg például az életben hasznos ismeretekre semmi idő se jut: például, hogy sósavat és hypot ne keverjék, miért káros a magas vérnyomás és miért nem kellene lesz@rni, mi az a devizahitel, hogyan közlekedjünk biciklivel stb...
Az pedig tényleg hab a tortán, hogy a kötelező olvasmányok meghatározásánál nem veszik figyelembe az életkori sajátosságokat. Én is olvastam még általánosban A kőszívű ember fiait, de most már tényleg nem tudok 1 szereplőt se megnevezni, mert érdektelen és érthetetlen olvasmánynak tartottam, miközben olvastam.
Dehogyis haver,minden tiszteletem az ilyen emberé.
Megdolgoztál te azért,ahogy én is.
Én még csak 5kilót keresek,de azt tudom mi az a Bánk bán és tudod mit lsz@rom kit érdekel a sok alkoholosta depis költő író műve.
Hogy Ady beleszeretet kis Juliskába de nem tudta megb@szni ezért elment Párizsba megkúrt egy pár k_rvát de szifiliszes lett ezért írt egy verset,hogy Óda a betegség kapujához,hogy milyen sz@r az élete.
Lúzerek tömbkelege,semmit se tettek le az asztalra szerintem.
És ezt tanítják,no comment.
Egyáltalán nincsen összefüggésben ezeknek semmi köze az alapműveltséghez.
Közben meg számolni az emberek 955-a nem tud de elszavalja a Walesi bárdokat,és mit ér vele,majd ott terem egy Bömös?És havi 1millió nettó fizetés megbecsüléssel?
Visszatérve én 5kilót keresek,úgyhogy még most fejezem be a sulit is,de látják rajtam az akaratot,hogy törtetek,karrierista vagyok,és ha bármit azonnal meg kell csinálni,akkor tudják hogy én mozdítható vagok,ez a lányeg,ha például készültem volna haza,de megkértek,hogy valamit még csináljak meg akár másét kérdés nélkül cselekszem és jól végzem a munkám.
Ezek számítanak csak,jah meg a NYELVTUDÁS NYELVTUDÁs és mégegyszer NYELVTUDÁs,csapatjátékosság,céltudatosság.
Csak ezek kellenek,amik az emberek 90%-ból hiányoznak.
Henry Fordnak volt egy esete,feltettek neki egy csomó kérdést.
Tudod mit válaszolt:
-Őszintén uraim nem tudom ezekre a választ és nem is érdekel,ha valamit meg akarok tudni akkor tudom kiket kell keressek kivel kell beszéljek.Érdekes mégis ő lett a sikeres milliomos.
Ha valami ilesmit tudni akarok Gugli a barátom két kattintás és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!